Ο Justin Bieber υπέστη «νευρικό κλονισμό» όταν συνειδητοποίησε ότι ο γάμος δεν έλυσε τα προβλήματά του

cebf justin bieber cf85cf80ceadcf83cf84ceb7 cebdceb5cf85cf81ceb9cebacf8c cebacebbcebfcebdceb9cf83cebccf8c cf8ccf84ceb1cebd cf83

«Είναι δύσκολο να πρέπει πραγματικά να συνειδητοποιήσεις ότι ίσως δεν είσαι ο άνθρωπος που νόμιζες απαραίτητα ότι ήσουν».

Ο Justin Bieber υπέστη «ένα μικρό νευρικό κλονισμό» όταν παντρεύτηκε τη Hailey Bieber, επειδή συνειδητοποίησε ότι ο γάμος δεν έλυσε τα προσωπικά προβλήματά του.

Κατά τη διάρκεια μίας νέας συνέντευξής του στον Ebro Darden στο Apple Music, ο 28χρονος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι περίμενε ότι όλα τα προβλήματά του θα εξαφανίζονταν μετά τον γάμο του με το 25χρονο μοντέλο το 2018 και αυτό δεν συνέβη.

«Είναι μία περιπέτεια. Θυμάμαι όταν παντρεύτηκα αρχικά, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό επειδή νόμιζα ότι ο γάμος θα έλυνε όλα μου τα προβλήματα και δεν το έκανε», εξομολογήθηκε.

«Ήταν απλά μία σκέψη του στυλ “είσαι λίγο υποκριτής, φίλε”», συνέχισε.

«Θέλεις η σύζυγός σου να κάνει κάτι που εσύ δεν κάνεις και είναι σαν, είναι δύσκολο μερικές φορές να κοιτάζεσαι στον καθρέφτη και να πρέπει πραγματικά να συνειδητοποιήσεις ότι, φίλε, ίσως δεν είσαι ο άνθρωπος που νόμιζες απαραίτητα ότι ήσουν», ανέφερε.

«Και αυτό είναι απλώς αποτέλεσμα των τραυμάτων και των περιστάσεων της ζωής», τόνισε.

ΠΗΓΗ