Ο Kanye West απέλυσε τον ηχολήπτη του επειδή δεν χτύπησε το ξυπνητήρι του και άργησε στο στούντιο

cebf kanye west ceb1cf80ceadcebbcf85cf83ceb5 cf84cebfcebd ceb7cf87cebfcebbceaecf80cf84ceb7 cf84cebfcf85 ceb5cf80ceb5ceb9ceb4ceae ceb4ceb5
kanye west shutterstock editorial 10467948bp

Ο ηχολήπτης καθυστέρησε δύο ώρες να πάει στο στούντιο.

Ο Kanye West είπε σε έναν από τους ηχολήπτες με τους οποίους συνεργάστηκε για την παραγωγή του νέου άλμπουμ του «Donda» να «πάει να βρει τον Θεό» αφού τον απέλυσε μέσω γραπτού μηνύματος, σύμφωνα με μια συνομιλία που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Ο DJ Akademiks, ανταποκριτής ειδήσεων από τη hip-hop σκηνή στο ραδιόφωνα και στα κοινωνικά δίκτυα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που φέρεται να δείχνει την ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ του Kanye West και ενός μη κατονομαζόμενου ηχολήπτη. Ο Akademiks δήλωσε ότι η συνομιλία διέρρευσε μετά την παραβίαση του λογαριασμού που διέθετε στο iCloud ο τεχνικός ήχου.

Η συνομιλία ξεκινά με τον West να στέλνει μήνυμα στον ηχολήπτη στις 9.34 π.μ.: «Καλημέρα. Ας δουλέψουμε». Περνούν περίπου δύο ώρες χωρίς απάντηση και ο Ye στέλνει ξανά μήνυμα και γράφει: «Απολύεσαι. Πήγαινε σπίτι σου».

Το πρόσωπο στο οποίο έστειλε τα μηνύματα ο Kanye West απάντησε στη συνέχεια: «Λυπάμαι πραγματικά. Δεν έχω καμία δικαιολογία. Έβαλα ξυπνητήρι για τις 7:30 το πρωί. Και για κάποιο λόγο το τηλέφωνό μου δεν χτύπησε Ξύπνησα στις 11:08 από αναπάντητες κλήσεις και ντύθηκα όσο πιο γρήγορα μπορούσα».

«Ο Lou ήταν ήδη καθ’ οδόν για να πάρει τον Boogz και μόλις έφτασαν. Δεν τηλεφώνησα αμέσως γιατί ήμουν πανικόβλητος και προσπαθούσα να βρω κάποιον να με πάει. Ξέρω ότι αυτό είναι απαράδεκτο. Λυπάμαι», συνέχισε.

Ο Kanye West παρέμεινε ανένδοτος στην απόφασή του να τον απολύσει από την ομάδα του: «Σταμάτα να στέλνεις μηνύματα. Πήγαινε να βρεις τον Θεό», έγραψε.

Ο παραγωγός Mike Dean μίλησε πρόσφατα στον Zane Lowe και στο Apple Music για την εμπειρία της συνεργασίας του με τον West στο «Donda» και περιέγραψε τη διαδικασία ως «εξαντλητική».

«Ήταν ενδιαφέρον. Ήταν εξαντλητικό, πολλές ώρες, πολλές αλλαγές. Το αποτέλεσμα όμως ήταν υπέροχο», είπε.

«Ο Kanye έκανε τρεις εκδηλώσεις ακρόασης. Έτσι, κάθε listening party ήταν σαν ένα τεστ, κατά κάποιο τρόπο. Και μετά από κάθε ένα, νομίζω ότι ήθελε… Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για τη διαδικασία του», συνέχισε.

«Έπαιρνε όλες τις πληροφορίες που έπαιρνε από όλους, συμπεριλαμβανομένων των κριτικών στο διαδίκτυο, των κριτικών των προσωπικών φίλων του, και απλά τα επεξεργαζόταν όλα αυτά και διόρθωνε το άλμπουμ με τον τρόπο που ήθελε», εξήγησε.

Ο Mike Dean ανέφερε επίσης στις εκδηλώσεις ακρόασης του «Donda» είχε αναλάβει θέση DJ στην κορυφή της σκηνής και έλεγχε «πώς ανταποκρινόταν το πλήθος στα διάφορα τραγούδια» του άλμπουμ.

ΠΗΓΗ