Ο Kanye West ζει πλέον μέσα σε ένα γήπεδο για να ολοκληρώσει το «Donda»

cebf kanye west ceb6ceb5ceb9 cf80cebbceadcebfcebd cebcceadcf83ceb1 cf83ceb5 ceadcebdceb1 ceb3ceaecf80ceb5ceb4cebf ceb3ceb9ceb1 cebdceb1
Kanye West

Ο Kanye West έχει επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του νέου άλμπουμ του «Donda».

Ο Kanye West έχει εγκατασταθεί στο γήπεδο «Mercedes-Benz Stadium» στην Ατλάντα των Ηνωμένων Πολιτειών και δεν σκοπεύει να φύγει μέχρι να ολοκληρώσει το νέο άλμπουμ του «Donda».

Το «Donda», το οποίο πήρε το όνομά του από την εκλιπούσα μητέρα του West, επρόκειτο να κυκλοφορήσει την Παρασκευή 23 Ιουλίου, μία ημέρα μετά τη sold out εκδήλωση που διοργάνωσε στο «Mercedes-Benz Stadium» για την ακρόαση του άλμπουμ.

Η προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας έχει παρέλθει, κάτι που δεν είναι ασυνήθιστο για τον Kanye West, ο οποίος φέρεται τώρα να σχεδιάζει να αποκαλύψει το άλμπουμ στις 6 Αυγούστου.

Για να προλάβει την προθεσμία, ο 44χρονος ράπερ και επιχειρηματίας έχει κατασκευάσει ένα στούντιο ηχογράφησης και ένα χώρο διαβίωσης μέσα στο «Mercedes-Benz Stadium», στο οποίο έχει εγκατασταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Το Σάββατο 24 Ιουλίου ο Kanye West εμφανίστηκε στις κερκίδες του γηπέδου για να παρακολουθήσει ένα ποδοσφαιρικό αγώνα της τοπικής ομάδας Atlanta United FC, φορώντας το ίδιο εκκεντρικό σύνολο που είχε επιλέξει για την εκδήλωση της περασμένης Πέμπτης.

Στην εκδήλωση για την ακρόαση του «Donda», στο κατάμεστο «Mercedes-Benz Stadium» παρευρέθηκαν επίσης ο Rick Ross, η Khloe Kardashian και η εν διαστάσει σύζυγος του West, Kim Kardashian και τα τέσσερα παιδιά τους, η 8 ετών North, ο 5 ετών Saint, η 3 ετών Chicago και ο 2 ετών Psalm.

Κατά τη διάρκεια του γεγονότος, ο Kanye West έβαλε στο κοινό ολόκληρο το νέο άλμπουμ του «Donda», συμπεριλαμβανομένου ενός τραγουδιού με τίτλο «Love Unconditionally», στο οποίο αναφέρει ότι «έχασε» την οικογένειά του.

Η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου κατά του Kanye West τον Φεβρουάριο, μετά από έξι χρόνια γάμου.

Ο χώρος του γηπέδου στον οποίο μένει ο Kanye West:

ΠΗΓΗ