Ο Kanye West θέλει να αλλάξει επίσημα το όνομά του σε «Ye»

cebf kanye west ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 ceb1cebbcebbceaccebeceb5ceb9 ceb5cf80ceafcf83ceb7cebcceb1 cf84cebf cf8ccebdcebfcebcceac cf84

Το «Ye» θέλει να χρησιμοποιεί ως όνομα ο Kanye West.

Ο Kanye West ξεκίνησε τις διαδικασίες για να αλλάξει επίσημα το όνομά του.

Σε αίτημά του προς το Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, ο 44χρονος ράπερ και επιχειρηματίας αναφέρει θέλει να απαλλαγεί από το πλήρες όνομά του, Kanye Omari West, και να χρησιμοποιήσει μόνο το μακροχρόνιο παρατσούκλι του, «Ye», χωρίς μεσαίο όνομα ή επώνυμο.

Τα έγγραφα με ημερομηνία 11 Αυγούστου, που εστάλησαν στο δικαστικό σύστημα την Τρίτη 24 Αυγούστου, επικαλούνται «προσωπικούς λόγους» για την αλλαγή.

Το δικαστήριο πρέπει να εγκρίνει την αλλαγή πριν γίνει επίσημη.

Ο Kanye West, ο οποίος εδώ και χρόνια αυτοαποκαλείται Ye στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε στο Twitter το 2018 ότι ήθελε την αλλαγή του ονόματός του: «Το ον που ήταν επίσημα γνωστό ως Kanye West. Είμαι ο YE».

Ο ράπερ είχε δηλώσει προηγουμένως στον Mark Wilson του «Fast Company» το 2019 ότι ίσως άλλαζε προσωρινά το όνομά του σε «Christian Genius Billionaire Kanye West» (Χριστιανός Μεγαλοφυής Δισεκατομμυριούχος Κanye West), ώστε οι κόσμος «να καταλάβει ακριβώς περί τίνος πρόκειται».

ΠΗΓΗ