Ο Kanye West θέλει να δώσει «τέλος» στη διαμάχη του με τον Drake

cebf kanye west ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 ceb4cf8ecf83ceb5ceb9 cf84ceadcebbcebfcf82 cf83cf84ceb7 ceb4ceb9ceb1cebcceaccf87

Ο Kanye West απηύθυνε κάλεσμα συμφιλίωσης στον Drake και πρότεινε να μοιραστούν τη σκηνή.

Ο Kanye West θέλει να δώσει «τέλος» στη διαμάχη του με τον Drake.

Ο 44χρονος ράπερ προσκάλεσε τον συνάδελφό του να εμφανιστεί μαζί του στη σκηνή τον επόμενο μήνα και μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία του να βοηθήσει στην αποφυλάκιση του συνιδρυτή της συμμορίας Gangster Disciples, Larry Hoover.

Ο Kanye West λέει σε ένα βίντεο που ανάρτησε στο Instagram ο J Prince: «Κάνω αυτό το βίντεο για να μιλήσω για τη συνεχιζόμενη διαμάχη μεταξύ εμού και του Drake. Τόσο εγώ όσο και ο Drake έχουμε ρίξει βολές ο ένας στον άλλον και ήρθε η ώρα να τελειώνουμε»

«Ζητώ από τον Drake να ανέβει μαζί μου στη σκηνή στις 7 Δεκεμβρίου ως καλεσμένος για να μοιραστούμε τα δύο μεγαλύτερα άλμπουμ της χρονιάς ζωντανά στο Λος Άντζελες με απώτερο σκοπό την αποφυλάκιση του Larry Hoover», προσθέτει.

«Πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση όχι μόνο θα ευαισθητοποιήσει τον αγώνα μας, αλλά θα αποδείξει στους ανθρώπους παντού πόσα περισσότερα μπορούμε να πετύχουμε όταν αφήνουμε την υπερηφάνεια μας στην άκρη και ενώνουμε τις δυνάμεις τους», σημειώνει.

Ο Larry Hoover, συνιδρυτής της συμμορίας Gangster Disciples του Σικάγο, εκτίει έξι φορές ισόβια κάθειρξη.

ΠΗΓΗ