Ο Kanye West «ντρόπιασε» την Kim Kardashian με την εκστρατεία του για τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ

cebf kanye west cebdcf84cf81cf8ccf80ceb9ceb1cf83ceb5 cf84ceb7cebd kim kardashian cebcceb5 cf84ceb7cebd ceb5cebacf83cf84cf81ceb1

«Μετέτρεψα τον εαυτό μου και την οικογένειά μας σε στόχο με το να μην ευθυγραμμίζομαι με την πολιτική στάση του Χόλιγουντ».

Ο Kanye West «έφερε σε δύσκολη θέση» την εν διαστάσει σήμερα σύζυγό του Kim Kardashian με την αποτυχημένη προεκλογική εκστρατεία του για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ «δύσκολες» για το γάμο του ήταν και οι πολιτικές απόψεις του.

Ο 44χρονος ράπερ έβαλε υποψηφιότητα στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020 ως ανεξάρτητος υποψήφιος, αλλά εμφανίστηκε στο προεδρικό ψηφοδέλτιο μόνο σε 12 από τις 50 πολιτείες και στη μία και μοναδική συνέντευξη Τύπου για την εκστρατεία του, παραδέχτηκε ότι είχαν σκεφτεί το ενδεχόμενο έκτρωσης όταν η Kim Kardashian έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί, την 8 ετών σήμερα North.

Αναλογιζόμενος την περίοδο εκείνη, ο Kanye West παραδέχτηκε ότι στην Kim Kardashian δεν άρεσε το γεγονός ότι συνδέθηκε με τον πρώην πρόεδρο Donald Trump όταν φόρεσε ένα κόκκινο καπέλο με το σύνθημα «Κάντε Την Αμερική Μεγάλη Ξανά» και ότι έκανε «στόχο» την οικογένειά του εκφράζοντας ανοιχτά τις απόψεις του.

Ο Kanye West είπε σε μια «προσευχή» που σε ανάρτησε στο διαδίκτυο την Ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες: «Ας ασχοληθούμε με την πολιτική εδώ. Θεέ μου, στη γυναίκα μου δεν άρεσε που φόρεσε το κόκκινο καπέλο. Ως καλή σύζυγος, ήθελε να προστατεύσει τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μας. Μετέτρεψα τον εαυτό μου και την οικογένειά μας σε στόχο με το να μην ευθυγραμμίζομαι με την πολιτική στάση του Χόλιγουντ και αυτό ήταν δύσκολο για τον γάμο μας».

«Στη συνέχεια έβαλα υποψηφιότητα για πρόεδρος χωρίς κατάλληλη προετοιμασία και χωρίς συμμάχους από καμία πλευρά. Έφερα σε δύσκολη θέση τη γυναίκα μου με τον τρόπο που ανέφερε πληροφορίες για την οικογένειά μας κατά τη διάρκεια της μίας και μοναδικής, δόξα τω Θεώ, συνέντευξης Τύπου. Το μόνο που είχε να πει ο πατέρας μου μετά ήταν: “Γράψε την ομιλία σου την επόμενη φορά, γιε μου”», συνέχισε.

Kanye West - Kim Kardashian

Ο Kanye West, για τον οποίο φημολογείται ότι έχασε πάνω από 14 εκατομμύρια δολάρια από την αποτυχημένη προεκλογική εκστρατεία του, παραδέχτηκε ότι «ξόδεψε χρήματα σαν τρελός».

«Είναι το πιο τρελό πράγμα που έχω κάνει και έχω κάνει πολλά τρελά πράγματα», τόνισε.

Η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West τον Φεβρουάριο, αλλά εκείνος είναι αποφασισμένος να την ξανακερδίσει.

«Το μόνο που σκέφτομαι καθημερινά είναι πώς θα ξαναενώσω την οικογένειά μου και πώς θα μπορέσω να επουλώσω τον πόνο που προκάλεσα. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου. Το μόνο πράγμα που έχουν κοινό όλες οι επιτυχίες και οι αποτυχίες μου είναι ο εαυτός μου», σημείωσε.

Ο Kanye West παραδέχτηκε ότι όταν έχει κακή διάθεση έχει την τάση να «φωνάζει» στους άλλους ανθρώπους: «Το να φωνάζω μπορεί να με βοήθησε να τα πω σε όλους όσους με αμφισβητούσαν στη μουσική, αλλά αυτό το ουρλιαχτό δεν με βοήθησε να κρατήσω την οικογένειά μου ενωμένη», είπε.

Επίσης, εξομολογήθηκε ότι έπινε για να «διώχνει το άγχος», αλλά τελικά συνειδητοποίησε ότι το αλκοόλ δεν του ταίριαζε. «Επηρέαζε την υγεία μου και την υγεία των ανθρώπων γύρω μου, επειδή είχα ήδη μια ιδιοσυγκρασία που άναβε τα αίματα και αυτό απλά την ενίσχυε», αναγνώρισε.

Kanye West

Ο Kanye West αποκάλυψε επιπλέον ότι βρισκόταν «υπό βαριά φαρμακευτική αγωγή» μετά από ένα μανιακό επεισόδιο που εκδηλώθηκε το 2016 και τόνισε ότι αυτό είναι κάτι που τον επηρεάζει ακόμα.

«Από τότε άρχισα να παίρνω με διαλείμματα φάρμακα, γεγονός που με άφησε ευάλωτο σε άλλα επεισόδια, τα οποία η γυναίκα μου, η οικογένειά μου και οι θαυμαστές μου έπρεπε να υπομείνουν. Ο εγωισμός μου έχει την τάση να ξεπερνάει τα όρια του να είναι παρακινητικός και διασκεδαστικός και να γίνεται απλώς υπερβολικός. Υπάρχουν τρόποι να δείξεις αυτοπεποίθηση χωρίς αλαζονεία», ανέφερε.

Παρά την πίστη του στον Θεό, ο Kanye West παραδέχτηκε ότι το γεγονός ότι «σώθηκε» δεν τον έκανε αμέσως «καλύτερο άνθρωπο».

«Όταν σώθηκα δεν έγινα αμέσως καλύτερος άνθρωπος, έγινα ένας εγωιστής χριστιανός. Συνδυάστε το αυτό με το να είσαι πλούσιος, διάσημος και πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ ελκυστικός και τότε έχετε ένα κοκτέιλ μολότοφ έτοιμο να το πετάξετε από το παράθυρο σε όποιον διαφωνούσε ποτέ μαζί σας», εξήγησε.

Ο Kanye West έκλεισε τη μακροσκελή προσευχή του τονίζοντας την ανάγκη να αναλάβει την «ευθύνη», ενώ επαίνεσε την Kim Kardashian για την οικογένεια που δημιούργησαν και αποτελείται από τέσσερα παιδιά.

«Χρειάστηκε να μάθω ότι έπρεπε να αναλάβω την ευθύνη. Πάντα κρίνουμε και λέμε στους άλλους ανθρώπους τι πρέπει να κάνουν, αλλά μπορούμε να αναλάβουμε την ευθύνη μόνο για τον εαυτό μας και τα παιδιά μας», είπε.

«Αυτή την Ημέρα των Ευχαριστιών είμαι ευγνώμων για την οικογένεια που μου έδωσε η γυναίκα μου. Είμαι ευγνώμων για τη ζωή που μου έδωσε ο Θεός. Και είμαι ευγνώμων για τον χρόνο, την προσοχή και την υπομονή σας. Στο όνομα του Ιησού, αμήν», ολοκλήρωσε.

ΠΗΓΗ