Ο Kanye West ξεσπά: «Εντάξει, είμαι τρελός, αλλά τι θα κάνετε γι’ αυτό;»

cebf kanye west cebeceb5cf83cf80ceac ceb5cebdcf84ceaccebeceb5ceb9 ceb5ceafcebcceb1ceb9 cf84cf81ceb5cebbcf8ccf82 ceb1cebbcebbceac

«Δεν θα μειώνετε αυτό που κάνω αποκαλώντας με τρελό».

Ο Kanye West μίλησε στο δεύτερο μισό της επικής συνέντευξής του διάρκειας 3,5 ωρών στο podcast «Drink Champs» για τις συνεχείς μάχες του με την ψυχική υγεία του και εξέφρασε στην απογοήτευσή του απέναντι στη διαδεδομένη άποψη ότι είναι «τρελός».

«Όλοι είμαστε κάπου στο φάσμα», είπε στους οικοδεσπότες της εκπομπής, αναφερόμενος στο γεγονός ότι πάσχει από διπολική διαταραχή. «Απλά οι περισσότεροι από εμάς πήγαν στο νοσοκομείο ή έχουν διαγνωστεί με κάποια διαταραχή ή τους έχει συνταγογραφηθεί φαρμακευτική αγωγή», πρόσθεσε.

Ο ράπερ, ο οποίος άλλαξε νομικά το όνομά του σε «Ye», θυμήθηκε στη συνέχεια σε μια σύγκρουση που είχε με τους παπαράτσι όταν είχε σχέση με την Amber Rose.

«Όταν χτύπησα εκείνον τον παπαράτσι εκείνη την ημέρα, με έβαλαν να πάω σε πρόγραμμα διαχείρισης θυμού. Καθόμουν εκεί με την Amber Rose στην κατάσταση διαχείρισης θυμού και ο εκπαιδευτής διαχείρισης θυμού συνεχίζει να την πέφτει στην Amber και μετά μου δίνει κάποια φάρμακα», περιέγραψε.

Ο Kanye West υποστήριξε ότι αυτός ο κύκλος φαρμακευτικής αγωγής ήταν η «χιονοστιβάδα» που οδήγησε στην τελική διάγνωση της διπολικής διαταραχής του κατηγόρησε όσους παραβλέπουν την κατάστασή του για να τον επικρίνουν και να τον στιγματίσουν.

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα πουν: “Δεν πιστεύω ότι είσαι πραγματικά διπολικός”. Και κάθε φορά που κάποιος θέλει να πει ότι κάνω λάθος για κάτι, να κρύψω την αλήθεια ή να πω ψέματα, λέει: “Ναι είναι τρελός”. Είναι απλά το σημείο όπου δεν χρειάζεται να ακούσω άλλο», σχολίασε.

Kanye West - Hit Channel

Ο Kanye West παρομοίασε τη «φοβία για τα θέματα με την ψυχική υγεία» με τον ρατσισμό, τον σεξισμό και την ομοφοβία και υποστήριξε ότι το χαρτί του «τρελού» χρησιμοποιείται συχνά για να κλείσουν δυνητικά δυσάρεστες συζητήσεις απέναντί του.

Επίσης, εξήγησε ότι άκουγε συχνά την απάντηση «είσαι τρελός» για τις απόψεις του σε πολιτικό επίπεδο, τη συμμετοχή του στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές του 2020, τις ενδυματολογικές επιλογές του, ακόμη και για το κούρεμά του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδρασή του: «Εντάξει, είμαι τρελός, αλλά τι θα κάνετε γι’ αυτό; Όλες αυτές οι αηδίες τελείωσαν τώρα».

Ο Kanye West συνέχισε λέγοντας ότι παίρνει τον έλεγχο της ιστορίας σχετικά με την ψυχική υγεία του.

«Στο μέλλον δεν θα μειώνετε αυτό που κάνω και αυτό που κάνει ο Θεός μαζί μου και δεν θα προσπαθείτε να μου κόψετε τα πόδια ή να κόψετε την επιρροή μου, αποκαλώντας με τρελό», τόνισε.

«Αυτό δεν πιάνει. Δεν πρόκειται να πείτε: “Χρειάζεσαι τα φάρμακά σου, δεν είσαι στην καλύτερη ψυχική κατάσταση αυτή τη στιγμή”. Όχι, ξέρω τι συμβαίνει και δεν το δέχομαι», συνέχισε.

«Δεν δέχομαι τίποτα, από κανέναν, ποτέ, τελεία και παύλα, στη ζωή μου, στη μάνα μου, στον Θεό, δεν δέχομαι τίποτα. Τελεία και παύλα. Αυτή είναι η αλήθεια. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια, γιατί δεν μπορούμε να χτίσουμε κοινότητες πάνω σε ψέματα. Πρέπει να χτίσουμε κοινότητες με βάση τα θεμέλια. Χτίζουμε τα θεμέλιά μας πάνω σε μια αλήθεια. Μόνο η αλήθεια θα μας απελευθερώσει», είπε η Kanye West.

Δείτε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Kanye West στο «Drink Champs» παρακάτω:

[embedded content]

ΠΗΓΗ