Ο Kaytranada παρουσιάζει το νέο EP «Intimidated»

cebf kaytranada cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf cebdceadcebf ep intimidated
Kaytranada 1564147944

Το EP περιέχει τρία νέα τραγούδια.

Ο Kaytranada παρουσιάζει το νέο EP «Intimidated», το οποίο κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music.

Το EP περιλαμβάνει τρία τραγούδια και τρεις ισάριθμες συνεργασίες του Kaytranada με τη H.E.R. στο «Intimidated», τον Thundercat στο «Be Careful» και τον συμπατριώτη του Αϊτινό Mach-Hommy στο «$payforhaiti», το οποίο περιέχει στίχους σε κρεολή γλώσσα.

Το Intimidated αποτελεί τη δεύτερη κυκλοφορία του Kaytranada για τη φετινή χρονιά και διαδέχεται το single «Caution», που αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο.

Η πορεία του Kaytranada προς την επιτυχία δεν ήταν εύκολη, καθώς έχει παλέψει με τις δοκιμασίες και τα βάσανα ενός ανερχόμενου καλλιτέχνη. Καθώς βρισκόταν διαρκώς σε ένα σταυροδρόμι ανάμεσα στο να ακολουθήσει το πάθος του για τη μουσική ή τις απαιτήσεις των γονιών του, αποφάσισε να ακολουθήσει από νωρίς το δρόμο της μουσικής.

Μέσα σε λίγα χρόνια η ζωή του άλλαξε. Ξεκίνησε έχοντας παρουσία στο Soundcloud με κομμάτια που δημιουργούσε στο υπόγειο των γονιών του και σύντομα βρέθηκε ανάμεσα στα μεγαλύτερα αστέρια της μουσικής.

Το τελευταίο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Kaytranada ήταν το «Bubba», το οποίο κυκλοφόρησε στα τέλη του 2019 και κέρδισε δύο βραβεία Grammy, για το Καλύτερο Dance/Electronic Άλμπουμ και για την καλύτερη Dance Ηχογράφηση για το «10%» με την Kali Uchis, ενώ ο ίδιος ο Kaytranada ήταν υποψήφιος για το βραβείο Grammy του Καλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Καλλιτέχνη.

Το «Bubba», το οποίο περιλάμβανε συνεργασίες με τους Pharrell Williams, Tinashe, Kali Uchis, GoldLink, Charlotte Day Wilson, Estelle, VanJess, Masego, Mick Jenkins, SiR και άλλους, ήταν η επόμενη δισκογραφική δουλειά του Kaytranada μετά το επιτυχημένο πρώτο του άλμπουμ «99.9%», το οποίο ηχογραφήθηκε στο υπόγειο από το οποίο ξεκίνησαν όλα.

Βρείτε επίσης το EP στο YouTube:

ΠΗΓΗ