Ο Kendrick Lamar συνεργάζεται με τους δημιουργούς του «South Park» για μία νέα κωμική ταινία

cebf kendrick lamar cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 cebcceb5 cf84cebfcf85cf82 ceb4ceb7cebcceb9cebfcf85cf81ceb3cebf

Η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη.

Ο Kendrick Lamar συνεργάζεται με τους δημιουργούς της σειράς κινουμένων σχεδίων «South Park», Matt Stone και Trey Parker, για τη δημιουργία μίας νέας live-action κωμικής ταινίας.

Την παραγωγή της ταινίας, που δεν έχει ακόμη τίτλο, θα αναλάβουν ο Kendrick Lamar και ο μάνατζέρ του Dave Free μέσω της εταιρείας τους pgLang. Οι Matt Stone και Trey Parker συμμετέχουν στο εγχείρημα ως συμπαραγωγοί, ενώ η Paramount Pictures θα αναλάβει τη διανομή της ταινίας στους κινηματογράφους και στην αγορά.

Η ταινία περιγράφει το παρελθόν και το παρόν που έρχονται σε σύγκρουση όταν ένας νεαρός μαύρος άνδρας που κάνει την πρακτική του υποδυόμενος τον σκλάβο σε ένα μουσείο ζωντανής ιστορίας ανακαλύπτει ότι οι πρόγονοι της λευκής συντρόφου του κάποτε ήταν ιδιοκτήτες του.

Το σενάριο θα υπογράψει ο βραβευμένος με τέσσερα Emmy κωμικός Veron Chatman («Wonder Showzen», «Xavier: Renegade Angel»), ενώ η παραγωγή της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσει την άνοιξη του 2022.

Ο Brian Robbins, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Paramount Pictures, σημείωσε σε δήλωσή του: «Εκ μέρους της Paramount Pictures και της ευρύτερης οικογένειας ViacomCBS, ανυπομονούμε να δρομολογήσουμε την πρώτη κινηματογραφική συνεργασία αυτών των οραματιστών στη δημιουργία και να συσπειρώσουμε το κοινό σε όλο τον κόσμο γύρω από μία δυναμική εμπειρία αφήγησης».

Ο Kendrick Lamar και ο Dave Free ίδρυσαν την pgLang το 2020. Πρόκειται για «μία πολύγλωσση εταιρεία, που επικοινωνεί τη δημιουργική γλώσσα αυτής της γενιάς με τα μέσα τα οποία αναδεικνύουν τις κοινές εμπειρίες που μας συνδέουν όλους».

Πέρυσι, ο Kendrick Lamar ανακοίνωσε ότι το επόμενο άλμπουμ του θα είναι η τελευταία κυκλοφορία του με την επί σειρά δισκογραφική εταιρεία του Top Dawg Entertainment (TDE), γεγονός που οδήγησε σε εικασίες ότι τα μελλοντικά projects του είναι πιθανό να κυκλοφορήσουν μέσω της pgLang.

Όσο για τους Matt Stone και Trey Parker, αυτή θα η πρώτη ταινία τους που δεν έχει σχέση με το «South Park» μετά το «Team America: World Police» του 2004.

Πρόσφατα, έκλεισαν συμφωνία με τη ViacomCBS για την παραγωγή έξι ακόμη σεζόν του «South Park» καθώς και 14 ταινιών. Το 2021, κυκλοφόρησαν μέσω του Paramount+ τις ταινίες «South Park: Post Covid» και «South Park: Post Covid: The Return of Covid».

Kendrick Lamar

ΠΗΓΗ