Ο Khalid τραγούδησε κατά τη διάρκεια της διαστημικής πτήσης του Richard Branson

cebf khalid cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4ceb7cf83ceb5 cebaceb1cf84ceac cf84ceb7 ceb4ceb9ceaccf81cebaceb5ceb9ceb1 cf84ceb7cf82 ceb4ceb9ceb1
khalid 161258443

Ο Khalid παρουσίασε το νέο τραγούδι του «New Normal».

Ο Khalid τραγούδησε κατά τη διάρκεια της κάλυψης της διαστημικής πτήσης του Βρετανού δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Richard Branson.

Η εκτόξευση και η πτήση μεταδόθηκε την Κυριακή 11 Ιουλίου από τη Virgin Galactic μέσω ενός live stream με οικοδεσπότη τον παρουσιαστή Stephen Colbert.

Ο Khalid συνόδευσε την εκτόξευση του διαστημικού οχήματος του Richard Branson ερμηνεύοντας για πρώτη φορά ένα νέο τραγούδι με τίτλο «New Normal», το οποίο θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 21 Ιουλίου, ενώ μετά την επιστροφή του «VSS Unity» στη Γη, ο τραγουδιστής παρουσίασε ένα σύντομο εορταστικό πρόγραμμα.

Ο αστέρας της R&B εμφανίστηκε μπροστά σε ένα μικρό κοινό στο διαστημικό κέντρο «Spaceport America» στο New Mexico των ΗΠΑ.

Μετά το τέλος του προγράμματός του, ο Khalid μίλησε με τον Καναδό αστροναύτη Chris Hadfield, ο οποίος τον ρώτησε για τη συνολική εμπειρία της εμφάνισής του στο πρώτο εμπορικό διαστημικό κέντρο.

«Φαίνεται σουρεαλιστικό. Νομίζω ότι αισθανόμαστε έτσι όλοι τώρα για αυτήν εποχή. Αλλά είναι αλήθεια, είναι το νέο φυσιολογικό. Θα πρέπει να το συνηθίσουμε, γιατί θα δούμε πολλά ακόμη που θα έρθουν», είπε ο τραγουδιστής.

Ο Khalid πρόσθεσε ότι ελπίζει να αποκτήσει τη «σιγουριά» να ταξιδέψει στο διάστημα. Όταν ο Chris Hadfield τον ρώτησε τι θα έπαιρνε μαζί του στο διάστημα, ο τραγουδιστής απάντησε: «Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, μου έδωσε έναν κρύσταλλο για τα γενέθλιά μου. Θα έπαιρνα τον κρύσταλλο μαζί μου. Πραγματικά λατρεύω τους φίλους μου».

Πριν την εμφάνισή του στο livestream, ο Khalid δήλωσε «ενθουσιασμένος» για τη συμμετοχή του «σε αυτό το ιστορικό γεγονός».

«Ήταν πάντα ένα όνειρό μου να ταξιδέψω στο διάστημα και είναι απίστευτο ότι που η Virgin Galactic εργάζεται για να κάνει το διάστημα προσβάσιμο προς εξερεύνηση στους ανθρώπους στο εγγύς μέλλον», είπε.

«Το νέο μου τραγούδι “New Normal” αφορά όλα αυτά τα νέα ταξίδια που κάνουμε μετά από τόσες αλλαγές κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Το μέλλον είναι τώρα, όλα αλλάζουν και αυτό το νέο φυσιολογικό που ζούμε όλοι είναι απόδειξη ότι μπορούμε να βρούμε το δρόμο μας σε δύσκολους καιρούς», εξήγησε.

«Είναι τόσο ωραίο που ξέρουμε ότι ο Σερ Richard Branson και όλοι οι ειδικοί της αποστολής θα ακούσουν το τραγούδι στο ταξίδι τους», ανέφερε.

Η αποστολή «Unity 22» ήταν η 22η δοκιμαστική πτήση του «VSS Unity» και η τέταρτη επανδρωμένη πτήση της Virgin. Επίσης ήταν η πρώτη διαστημική πτήση με πλήρωμα δύο πιλότους και τέσσερις εξειδικευμένους αστροναύτες, συμπεριλαμβανομένου του ιδρυτή της εταιρείας, Richard Branson.

«Οι πιλότοι και το πλήρωμα της “Unity 22” ανοίγουν την πόρτα σε μια νέα γενιά που θα εμπνέεται από το διάστημα. Ο Khalid είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος, παγκόσμιος καλλιτέχνης και ένας influencer που φέρνει ένα κοινό πάθος για το διάστημα και την άρση των εμποδίων», σημείωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Virgin Galactic, Michael Colglazier.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που τραγούδησε κατά τη διάρκεια του livestream της Virgin Galactic για να τιμήσει αυτό το βήμα προς τα εμπρός στην ανάδειξη των διαστημικών ταξιδιών σε μία νέα κανονικότητα για τις επόμενες γενιές», είπε.

ΠΗΓΗ