Ο Lil Baby συναντά τη Megan Thee Stallion στο remix του «On Me»

cebf lil baby cf83cf85cebdceb1cebdcf84ceac cf84ceb7 megan thee stallion cf83cf84cebf remix cf84cebfcf85 on me
Lil Baby Megan Thee Stallion On Me Remix video 119

Η πρώτη συνεργασία των δύο ράπερ.

Ο ασταμάτητος Lil Baby συναντά την εκρηκτική Megan Thee Stallion σε ένα νέο remix για το τραγούδι του «On Me».

Μέσα σε πέντε μόλις μήνες από την κυκλοφορία του, το «On Me» έχει γίνει πλατινένιο στις Ηνωμένες Πολιτείες και βρίσκεται σήμερα στο Top 5 των hip-hop τραγουδιών στις πλατφόρμες streaming στην Αμερική.

Μόνο φέτος το «On Me» έχει συγκεντρώσει πάνω από 400 εκατομμύρια streams παγκοσμίως, ενώ έχει ανέβει στο No. 1 των αμερικανικών urban ραδιοφώνων.

Κατά μήκος του τραγουδιού ο Lil Baby περιγράφει πώς αντιμετωπίζει τον πλούτο και την επιτυχία. Ενώ επιδεικνύει τον πλούσιο τρόπο ζωής του, ο ράπερ κάνει μια ενδοσκοπική στροφή και αναγνωρίζει τις αδυναμίες του για να ακολουθήσει μια σοφότερη προσέγγιση στις δαπάνες του.

Το άλμπουμ «My Turn» του Lil Baby, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020, έγινε το άλμπουμ με τις υψηλότερες πωλήσεις και τα περισσότερα streams στις ΗΠΑ, έχοντας συγκεντρώσει 25 δισεκατομμύρια ροές.

Τον προηγούμενο μήνα ο Lil Baby έκανε την πιο επίκαιρη εμφάνιση στα Βραβεία Grammy 2021 με μια συγκλονιστική παρουσίαση του τραγουδιού του «The Bigger Picture».

Το remix του «On Me» με τη συμμετοχή της Megan Thee Stallion κυκλοφορεί από τις Quality Control Music / Wolfpack Global / Motown Records και μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα music video που σκηνοθέτησε ο Mike Ho.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ