Ο Lil Nas X εξηγεί πώς έχει αλλάξει ο σκοπός του ως καλλιτέχνης

cebf lil nas x ceb5cebeceb7ceb3ceb5ceaf cf80cf8ecf82 ceadcf87ceb5ceb9 ceb1cebbcebbceaccebeceb5ceb9 cebf cf83cebacebfcf80cf8ccf82 cf84cebf
lil nas x bet awards 2021 16131394

«Σκοπός μου είναι συνεχίσω να βρίσκω τον εαυτό μου».

Ο Lil Nas X εξηγεί πώς εξελίσσονται οι στόχοι της καριέρας του καθώς μεγαλώνει και γίνεται περισσότερο ο εαυτός του.

«Μετατρέπομαι στον Montero όλο και περισσότερο, μέρα με τη μέρα», λέει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Out», αναφερόμενος στο πραγματικό όνομά του, Montero Lamar Hill.

Ο 22χρονος καλλιτέχνης προσθέτει ότι το επερχόμενο άλμπουμ του, «Montero,» θα περιέχει μερικά από τα πιο προσωπικά τραγούδια του.

«Έδωσα το άλμπουμ το όνομά μου επειδή υπάρχουν πολλά πράγματα που έχω περάσει και αντιμετωπίζω και θέλω να τα πω. Ήθελα να αφήσω τις πλευρές του εαυτού μου να δείξουν ότι φοβόμουν να με βλέπει ο κόσμος για τόσο καιρό», αποκαλύπτει.

Ο Lil Nas X, ο οποίος είναι ανοιχτά ομοφυλόφιλος, λέει ότι όταν ξεκίνησε την καριέρα του, το μόνο που ήθελε ήταν «να γίνω αυτός ο τεράστιος ράπερ».

«Προσπαθούσα να εναρμονιστώ όταν πρωτοξεκίνησα, αλλά τώρα πραγματικά δεν με πειράζει και θέλω να κάνω το δικό μου και να ξεχωρίσω. Στην αρχή ήθελα να γίνω καλλιτέχνης. Ήθελα απλά να κάνω μουσική», αναφέρει.

Ωστόσο προσθέτει: «Αλλά τώρα έχω ακόμη περισσότερο σκοπό: να συνεχίσω να βρίσκω τον εαυτό μου και, κάνοντάς το αυτό, να βοηθάω τους άλλους να βρουν τον εαυτό τους».

Βέβαια ο Lil Nas X παραδέχεται ότι «ακόμα δεν είμαι ο πλήρης εαυτός μου».

«Αλλά αυτός ο φόβος των ανθρώπων γύρω σου, που είσαι ο πιο κοντινός τους και τους αγαπάς πιο πολύ από όλους χωρίς να καταλαβαίνεις γιατί κάνεις αυτό που κάνεις, είναι κάτι που απλά πρέπει να το ξεχάσεις. Όλα αυτά στην επιδίωξη να γίνομαι ο πλήρης εαυτός μου, όλο και περισσότερο», τονίζει.

ΠΗΓΗ