Ο Lil Nas X θέλει να συνεργαστεί με τη Rihanna και τον Bad Bunny για το remix του «Montero»

cebf lil nas x ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83cf84ceb5ceaf cebcceb5 cf84ceb7 rihanna cebaceb1ceb9 cf84cebfcebd

«Μπορεί να είναι ήδη σε εξέλιξη».

Ο Lil Nas X, ο σύγχρονος βασιλιάς των remixes, φαίνεται πως θέλει να επαναλάβει την ιστορική επιτυχία του «Old Town Road».

Αφού το καινούργιο τραγούδι του με τίτλο «Montero (Call Me By Your Name)» έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100, ο ράπερ ελπίζει να δώσει στο κομμάτι νέα πνοή με τη βοήθεια της Rihanna και του Bad Bunny, αν οι πλανήτες ευθυγραμμιστούν.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Capital FM» και στον Roman Kemp, ο Lil Nas X έπαιξε με την ίδια δημιουργίας ενός remix για το «Montero» σε συνεργασία με τη Rihanna και τον Bad Bunny, λέγοντας ότι η ευχή του δεν είναι απλώς να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά να ήταν ήδη σε εξέλιξη η δημιουργία του.

«Η Rihanna και ο Bad Bunny», απάντησε γρήγορα ο ράπερ όταν ρωτήθηκε ποιοι είναι οι καλλιτέχνες με τους οποίους ονειρεύεται να συνεργαστεί σε μία νέα εκδοχή του τελευταίου τραγουδιού του.

«Με κάνει να νιώθω ότι αυτό μπορεί να είναι ήδη σε εξέλιξη», πρόσθεσε. «Το εύχομαι. Τι γίνεται αν το ζητήσω; Δεν θέλω να το γρουσουζέψω», είπε.

Lil Nas X - Montero (Call Me By Your Name) (Official Video)

Ανεξάρτητα από το πόσο πιθανή ή όχι είναι η πραγματοποίηση μιας συνεργασίας όπως αυτή που ονειρεύεται ο Lil Nas X, ένα remix του «Montero (Call Me By Your Name)» με τη συμμετοχή της Rihanna και του Bad Bunny θα μπορούσε να ανεβάσει το τραγούδι σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο.

Την προηγούμενη εβδομάδα ο Lil Nas X ισχυρίστηκε ότι «Montero (Call Me By Your Name)» πρόκειται να αφαιρεθεί από τις υπηρεσίες streaming, μία είδηση που τελικά επιβεβαιώθηκε και από τη δισκογραφική εταιρεία του, αν και το τραγούδι παραμένει μέχρι αυτή την ώρα δημοσιευμένο στις ψηφιακές πλατφόρμες.

Ενώ όλα φαίνεται να πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο, θα μπορούσε να είναι αυτή η ιδανική στιγμή για να δώσουν η Rihanna και η Bad Bunny στο κομμάτι την επιπλέον ώθηση που χρειάζεται για να επιστρέψει στην κορυφή.

Όταν ο Lil Nas X συνεργάστηκε με τον Billy Ray Cyrus για το remix του «Old Town Road» το 2019, το τραγούδι κυριάρχησε για 19 συνολικά εβδομάδες στην πρώτη θέση του Billboard Hot 100, μία επίδοση που δεν έχει επαναληφθεί ποτέ ξανά στα χρονικά.

ΠΗΓΗ