Ο Lil Nas X κάθεται στο εδώλιο στο teaser του νέου single «Industry Baby»

cebf lil nas x cebaceacceb8ceb5cf84ceb1ceb9 cf83cf84cebf ceb5ceb4cf8ecebbceb9cebf cf83cf84cebf teaser cf84cebfcf85 cebdceadcebfcf85 single
Lil Nas X Industry Baby teaser 034

Ο Lil Nas X στήνει τη δική του δίκη.

Ο Lil Nas X εξακολουθεί να είναι ένα από τα πιο δημιουργικά ξεκαρδιστικά trolls της μουσικής σχετικά με την αγωγή περί παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων που κατέθεσε η Nike σχετικά με την κυκλοφορία των αμφιλεγόμενων παπουτσιών «Satan Shoes» από την εταιρεία MSCHF.

Αφού ανάρτησε μια σειρά σαρκαστικών tweets υποστηρίζοντας ότι θα πάει φυλακή, αν και δεν είναι ο ίδιος κατηγορούμενος, ο Lil Nas X μοιράστηκε μια «ζωντανή ροή» της δίκης.

Στην πραγματικότητα αυτό ήταν ένα έξυπνο κωμικό σκετς της δικαστικής αίθουσας στο οποίο ο ράπερ παίζει διάφορους χαρακτήρες, συμπεριλαμβανομένου ενός δικαστή με αδυναμία στις νεαρές γυναίκες, ενός φλύαρου ενόρκου, του δικού αμελή δικηγόρου και ενός αδίστακτου εισαγγελέα.

Καθώς ο Lil Nas X κάθεται στο εδώλιο, ο εισαγγελέας δηλώνει ότι «πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από τα παπούτσια» πριν ρωτήσει: «Lil Nas X, είσαι ομοφυλόφιλος; Τι σχέση έχεις με τα παπούτσια;».

«Επιτρέψτε μου να επαναλάβω την ερώτηση», λέει ως εισαγγελέας. «Η μητέρα σου ξέρει ότι είσαι gay;». Ο Nas δεν έχει άλλη επιλογή από το να απαντήσει «ναι». Για αυτό το «έγκλημα», ο «δικαστής» καταδικάζει τον ράπερ σε «πέντε χρόνια κάθειρξης στη φυλακή του Montero».

Στο τέλος αποδεικνύεται ότι σκετς αποτελεί ένα εμπνευσμένο teaser για το νέο τραγούδι του Lil Nas X με τίτλο «Industry Baby», στο οποίο συμμετέχει ο Jack Harlow.

Την παραγωγή του single έχει αναλάβει μάλιστα ο Kanye West.

Το «Industry Baby» θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music την Παρασκευή 23 Ιουλίου και είναι διαθέσιμο για pre-save εδώ.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ