Ο Lil Nas X μιλά για τη συνεργασία του με τον Kanye West στο «Industry Baby»: «Είναι πολύ προσγειωμένος»

cebf lil nas x cebcceb9cebbceac ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 cf83cf85cebdceb5cf81ceb3ceb1cf83ceafceb1 cf84cebfcf85 cebcceb5 cf84cebfcebd kanye west
lil nas x 1974937

«Ο Kanye West είναι πολύ προσγειωμένος και εξαιρετικά ταλαντούχος», σχολιάζει ο Lil Nas X.

Ο Lil Nas X αρνείται να αποκαλύψει πώς έπεισε τον Kanye West να κάνει την παραγωγή στο νέο του single «Industry Baby», στο οποίο συμμετέχει επίσης ο Jack Harlow.

Ο βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης ρωτήθηκε πώς προέκυψε η συνεργασία με τον Kanye West κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξής του με τον DJ, παρουσιαστή και κωμικό Kerwin Frost.

«Πώς συνέβη; Στην πραγματικότητα δεν μπορώ να σου πω. Δεν μπορώ. Όχι ακόμα, τουλάχιστον», απάντησε ο ράπερ.

Όταν πιέστηκε να αποκαλύψει γιατί δεν μπορούσε να μοιραστεί λεπτομέρειες, ο Lil Nas X υποστήριξε ότι ήθελε να «προστατεύσει» τις συνδέσεις του.

Ωστόσο έριξε λίγο φως στην εμπειρία της συνεργασίας του με τον Kanye West, τον οποίο επαίνεσε για την παραγωγική και συνεχώς εξελισσόμενη καριέρα του.

«Μιλήσαμε. Είναι πολύ cool τύπος. Πολύ προσγειωμένος. Είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Μου έδειξε πράγματα. Ετοιμάζει εξαιρετική μουσική. Είναι ωραίο να δουλεύεις με κάποιον που το κάνει αυτό τόσο καιρό, έχει τόση διάρκεια και συνεχίζει», σχολίασε ο Lil Nas X.

«Είναι το άκρον άωτον να ξεπερνάς τον εαυτό σου», πρόσθεσε ο Kerwin Frost.

«Κυριολεκτικά. Και εξελίσσεται συνεχώς», συμφώνησε ο Lil Nas Χ. «Δεν εξελίσσεται απλώς, αλλά αλλάζει εντελώς σε κάτι άλλο. Κάνει πάντα κάτι διαφορετικό και νέο. Ξανά και ξανά και ξανά, αναδημιουργώντας τον εαυτό του», συνέχισε.

Το «Industry Baby» αποκαλύφθηκε στις 23 Ιουλίου και αναμένεται να συμπεριληφθεί στο πολυαναμενόμενο πρώτο ολοκληρωμένο άλμπουμ του Lil Nas X, με τίτλο «Montero», για το οποίο ο ίδιος ο ράπερ λέει ότι «θα κυκλοφορήσει μία μέρα».

ΠΗΓΗ