Ο Lil Nas X προειδοποιεί ότι το video για το νέο single «Industry Baby» είναι «ακατάλληλο για παιδιά»

cebf lil nas x cf80cf81cebfceb5ceb9ceb4cebfcf80cebfceb9ceb5ceaf cf8ccf84ceb9 cf84cebf video ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cebdceadcebf single industr
Lil Nas X gettyimages 1164249500

«Το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μην με κατηγορήσετε», σημειώνει ο Lil Nas X.

Ο Lil Nas X προειδοποίησε τους θαυμαστές του ότι το μουσικό βίντεο για το επερχόμενο single «Industry Baby» είναι ακατάλληλο για παιδιά.

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο ράπερ ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου single του, σε παραγωγή του Kanye West, με ένα βίντεο σκετς που διακωμωδεί την εμφάνισή του στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αγωγής για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων που κατέθεσε η Nike για τα περιβόητα «Satan Shoes» (Παπούτσια του Σατανά).

Το clip χαρακτηρίστηκε ως προοίμιο του music video για το single «Industry Baby».

Την Τρίτη 20 Ιουλίου ο Lil Nas X έκανε μία ανάρτηση στο TikTok μην την οποία προειδοποίησε τους θαυμαστές τους για την ακατάλληλη φύση του νέου music video που έχει ετοιμάσει.

«Το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μην με κατηγορήσετε. Το video για το Industry Baby δεν είναι για τα παιδιά σας», ανέφερε.

Στο teaser για το music video του «Industry Baby» ο Lil Nas X υποδύεται μία σειρά διαφορετικών ρόλων, μεταξύ των οποίων του δικαστή, τον δικηγόρων τόσο της ενάγουσας πλευράς όσο και του κατηγορούμενου, ένα μέλος του σώματος των ενόρκων, αλλά και τον εαυτό του στη θέση του κατηγορούμενου και καταδικάζεται σε «πέντε χρόνια κάθειρξης στη φυλακή του Montero».

Το νέο single «Industry Baby» του Lil Nas X θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music την Παρασκευή 23 Ιουλίου.

@lilnasx

freelilnasx.com

♬ industry baby by lil nas x – lil nas x

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ