Ο Logic γράφει ένα νέο κεφάλαιο με το mixtape «Bobby Tarantino 3»

cebf logic ceb3cf81ceaccf86ceb5ceb9 ceadcebdceb1 cebdceadcebf cebaceb5cf86ceaccebbceb1ceb9cebf cebcceb5 cf84cebf mixtape bobby tarantino 3
logic 1510462217

Το τρίτο mixtape της σειράς «Bobby Tarantino».

Για τον εορτασμό των πέντε ετών από την κυκλοφορία του πρώτου mixtape της σειράς «Bobby Tarantino», ο Logic γράφει ένα νέο κεφάλαιο με την άφιξη του «Bobby Tarantino 3», το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω των Bobby Boy Records / Def Jam Recordings / Universal Music.

Η κυκλοφορία του mixtape κορυφώνει μια καμπάνια πέντε εβδομάδων που περιλάμβανε τις εβδομαδιαίες κυκλοφορίες των singles «Vaccine», «Get Up», «My Way» και «Call Me».

Το «Bobby Tarantino 3» έρχεται στις ψηφιακές πλατφόρμες τον ίδιο μήνα που κυκλοφόρησε, τον Ιούλιο του 2016, το πρώτο mixtape «Bobby Tarantino», το οποίο έγινε χρυσό ανέβηκε στο No. 2 τόσο στο chart των Top Rap Albums όσο και των Top R&B/Hip-Hop Albums στο Billboard. Το «Bobby Tarantino» περιείχε το «Flexicution», την πρώτη χρυσή επιτυχία του Logic.

Το χρυσό mixtape «Bobby Tarantino II» κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2018 και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 στα charts των pop, R&B και rap albums. Επίσης πρότεινε τεράστιες crossover επιτυχίες όπως το διπλά πλατινένιο «Everyday» με τον Marshmello και το πλατινένιο και «44 More».

[embedded content]

Το «Bobby Tarantino 3» κυκλοφορεί από τον Logic ένα μήνα μετά τη συλλογή – έκπληξη «The YS Collection Vol. 1», που αποκαλύφθηκε στις 25 Ιουνίου και περιείχε 14 τραγούδια από την αναγνωρισμένη σειρά mixtapes «Young Sinatra» που ξεκίνησε το 2011 με το ομότιτλο άλμπουμ και συνεχίστηκε με το «Young Sinatra: Undeniable» το 2012 και το «Young Sinatra: Welcome to Forever» το 2013.

Η σειρά mixtapes «Young Sinatra» κυκλοφόρησε ανεξάρτητα και συγκέντρωσε εκατομμύρια downloads και streams, βάζοντας τις βάσεις για να υπογράψει ο Logic δισκογραφικό συμβόλαιο με την Def Jam Recordings το 2014 και να κυκλοφορήσει εκείνη τη χρονιά το πρώτο του επίσημο άλμπουμ, «Under Pressure».

Παράλληλα, στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 θα κυκλοφορήσει από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster η πολυαναμενόμενη αυτοβιογραφία του Bobby Hall, γνωστού ως Logic.

Το βιβλίο με τον τίτλο «This Bright Future» θα προσφέρει ένα ακατέργαστο και αφιλτράριστο ταξίδι στη ζωή και το μυαλό του 31χρονου ράπερ, τραγουδιστή, τραγουδοποιού, συγγραφέα και streamer.

Ακούστε το «Bobby Tarantino 3» στο Spotify:

Βρείτε το mixtape στο YouTube:

[embedded content]

ΠΗΓΗ