Ο Luke Hemmings μοιράζεται το νέο single «Motion»

cebf luke hemmings cebccebfceb9cf81ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 cf84cebf cebdceadcebf single motion

Ο Luke Hemmings προσπαθεί να κατανοήσει μια δεκαετία στην οποία βρισκόταν σε συνεχή κίνηση.

Ο Luke Hemmings μοιράζεται το single «Motion» από το επερχόμενο πρώτο προσωπικό άλμπουμ του, με τίτλο «When Facing The Things We Turn Away From», που θα κυκλοφορήσει από τις Arista Records / Sony Music στις 13 Αυγούστου.

Το «Motion» είναι ένα απαλό funk-come-psych rock τραγούδι, σε αντίθεση με τη συναρπαστική εισαγωγή που έκανε ο Luke Hemmings στο πρώτο άλμπουμ του με το single «Starting Line».

Η έναρξη με το riff της κιθάρας, η εξέλιξη του τραγουδιού με synths και phasers και η εκφραστική ερμηνεία συνθέτουν ένα αποτέλεσμα που θυμίζει τους The Flaming Lips και τους Unknown Mortal Orchestra.

Ο Luke Hemmings λέει για το «Motion»: «Αυτό το τραγούδι αφορά την αίσθηση δυσπιστίας με τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τις δικές σου σκέψεις και τον τρόπο που ο κόσμος κινείται γύρω σου. Γράφτηκε για μια εποχή που ένιωθα ότι οι φωνές στο κεφάλι μου δεν ήταν δικές μου και η αίσθηση της πραγματικότητας φαινόταν θολή».

Scottie Cameron

Με το «Starting Line» ο Luke Hemmings παρουσίασε στο κοινό μια νέα πλευρά του εαυτού του και της τέχνης του, που γεννήθηκε από ανάγκη εν μέσω της πανδημίας.

Το «Starting Line» έτυχε θερμής υποδοχής παγκοσμίως και έλαβε ευρεία αναγνώριση και υποστήριξη από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Billboard, NME, The Daily Telegraph, NYLON, Pedestrian TV, triple j, RAGE και πολλών άλλων.

Για πρώτη φορά ο τραγουδιστής, ο οποίος γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και έχει πλέον έδρα το Λος Άντζελες, διοχετεύει την αφοσίωση, το πάθος και την εσωτερική ενέργειά του στο επερχόμενο άλμπουμ του «When Facing The Things We Turn Away From».

Έχοντας κίνητρο την εξερεύνηση των δημιουργικών προϊόντων, ο Luke Hemmings, τον οποίο γνώρισε το κοινό ως κεντρικό τραγουδιστή του συγκροτήματος 5 Seconds Of Summer, κάνει με το πρώτο σόλο άλμπουμ του ένα φυσικό και απαραίτητο βήμα για να κατανοήσει μια δεκαετία στην οποία βρισκόταν σε συνεχή κίνηση.

Αφού ακολούθησε το ένστικτό του και τον αυθεντικό δημιουργικό εαυτό του, ο Luke Hemmings κατέληξε σε έναν καθοριστικό και βαθιά προσωπικός δίσκος για εκείνον ως καλλιτέχνης, τραγουδοποιός, μουσικός και άνθρωπος.

Οι μεγαλύτερες προκλήσεις προκύπτουν μέσα από τους ίδιους τους εαυτούς μας και το σόλο ντεμπούτο του Luke Hemmings αποτυπώνει ότι έκανε όσα ήταν απαραίτητα για να ξεπεράσει με επιτυχία αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

ΠΗΓΗ