Ο Maluma χαρακτηρίζει τον εαυτό του «εργασιομανή»

cebf maluma cf87ceb1cf81ceb1cebacf84ceb7cf81ceafceb6ceb5ceb9 cf84cebfcebd ceb5ceb1cf85cf84cf8c cf84cebfcf85 ceb5cf81ceb3ceb1cf83ceb9

«Ήταν δύσκολο που δεν δούλευα κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Ο Maluma εξηγεί γιατί αναγκάστηκε να επιστρέψει στις ρίζες του για να καταφέρει να ηχογραφήσει μουσική στην εποχή του κορονοϊού.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «L’Officiel», ο Κολομβιανός σταρ μίλησε για τον τρόπο ζωής του κατά τη διάρκεια της πανδημίας και παραδέχτηκε ότι είναι «εργασιομανής».

«Ήταν δύσκολο, επειδή πέρασα τρεις ή τέσσερις μήνες στο σπίτι (στην Κολομβία). Αυτό δεν μου είχε συμβεί ξανά ποτέ στο παρελθόν. Ήμουν σε περιοδεία για περίπου οκτώ χρόνια, ασταμάτητα», είπε ο 27χρονος τραγουδιστής.

«Και μετά, όταν συνέβησαν όλα αυτά, λοιπόν, για να είμαι ειλικρινής ήμουν χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου. Κατασκεύασα αυτό το σπίτι πριν από τέσσερα χρόνια και ποτέ δεν είχα χρόνο να το απολαύσω. Αλλά μετά από τρεις μήνες, είπα: “Όχι, πρέπει να δουλέψω”. Είμαι αρκετά εργασιομανής», συνέχισε.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας ο Maluma κατάφερε να κυκλοφορήσει δύο διαφορετικές δισκογραφικές δουλειές, το άλμπουμ «Papi Juancho» τον Αύγουστο του 2020 και το EP «#7DJ» τον Ιανουάριο του 2021.

Ωστόσο, η δημιουργία μουσικής εν μέσω της πανδημίας σήμαινε ότι έπρεπε να επιστρέψει στις «ρίζες» του και να ηχογραφήσει με τον τρόπο που θα ηχογραφούσε όταν ξεκινούσε την καριέρα του.

«Ήταν ωραίο, γιατί κανείς δεν μπορούσε να έρθει στο σπίτι μου, ούτε ηχολήπτης, ούτε οι παραγωγοί. Έτσι έπρεπε να ηχογραφήσω ξανά μόνος μου, με τον τρόπο που το έκανα πριν από δέκα χρόνια. Δεν είχα κανέναν δίπλα μου να προσπαθεί να μου πει τι να κάνω», είπε.

«Ηχογραφούσα τη μουσική που αγαπώ. Μου έδωσε μεγάλη έμπνευση που επέστρεψα στις ρίζες μου και στο είδος της μουσικής που μου άρεσε», πρόσθεσε ο Maluma.

Maluma - Met Gala 2021

ΠΗΓΗ