Ο Marilyn Manson είναι ανοιχτός σε συζητήσεις για διακανονισμό των αγωγών για σεξουαλική κακοποίηση

cebf marilyn manson ceb5ceafcebdceb1ceb9 ceb1cebdcebfceb9cf87cf84cf8ccf82 cf83ceb5 cf83cf85ceb6ceb7cf84ceaecf83ceb5ceb9cf82 ceb3ceb9ceb1

«Δεν θα συμβεί σύντομα, αλλά είναι στα χαρτιά», δήλωσε ο δικηγόρος του Marilyn Manson.

Ο δικηγόρος του Marilyn Manson δήλωσε ότι ο τραγουδιστής είναι ανοιχτός σε συζητήσεις για διακανονισμό με μία αγνώστων στοιχείων πρώην σύντροφό του, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίασε το 2011.

Κατά τη διάρκεια δικαστικής ακρόασης στο Λος Άντζελες την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου, ο συνήγορος υπεράσπισης Stephen D. Rothschild δήλωσε ότι ο ροκ σταρ, το πραγματικό όνομα του οποίου Brian Warner, είναι ανοιχτός σε συζητήσεις με την ανώνυμη πρώην σύντροφο και αποκάλυψε επίσης ότι μπορεί να «είναι στα χαρτιά» ένας «συνολικός διακανονισμός» για τις υπόλοιπες αγωγές που έχουν κατατεθεί εναντίον του τραγουδιστής.

«Υπάρχουν και άλλες υποθέσεις που σχετίζονται κάπως και έτσι, καθώς τα πράγματα εξελίσσονται, μπορεί να αποφασίσουμε ότι είναι καλύτερο να έχουμε έναν συνολικό διακανονισμό. Δεν νομίζω ότι αυτό θα συμβεί σύντομα, αλλά είναι στα χαρτιά», δήλωσε ο Rothschild, σύμφωνα με το Rolling Stone.

Ο δικαστής Gregory Keosian του Ανώτατου Δικαστηρίου της κομητείας του Λος Άντζελες όρισε την ημερομηνία της δίκης για τις 3 Οκτωβρίου 2023, εκτιμώντας ότι θα χρειαστούν πέντε ημέρες για να εκδικαστεί η υπόθεση ενώπιον ενόρκων.

Τον Σεπτέμβριο, ο δικαστής έκρινε ότι η αρχική αγωγή που κατέθεσε η αγνώστων στοιχείων γυναίκα θα απορριφθεί, καθώς οι ισχυρισμοί της για καταπιεσμένη μνήμη «δεν επαρκούν για να επικαλεστούν τον κανόνα της καθυστερημένης ανακάλυψης» και, ως εκ τούτου, δεν εμπίπτουν στην παραγραφή τέτοιων ισχυρισμών.

Στην ενάγουσα δόθηκε προθεσμία 20 ημερών για να καταθέσει εκ νέου την αγωγή, πράγμα που έκανε, υποβάλλοντας τροποποιημένη αγωγή που ανέφερε ότι «καταπίεσε τις αναμνήσεις» του βιασμού της από τον Marilyn Manson μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021.

Το Rolling Stone σημείωσε ότι επικοινώνησε με την Tracey Cowan, τη δικηγόρο που εκπροσωπεί την ανώνυμη γυναίκα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις.