Ο Masked Wolf παρουσιάζει το νέο single «Say So»

cebf masked wolf cf80ceb1cf81cebfcf85cf83ceb9ceacceb6ceb5ceb9 cf84cebf cebdceadcebf single say so
Masked Wolf Main Credit Harpreet Singh 11520693

Η νέα κυκλοφορία του Αυστραλού ράπερ μετά τη διεθνή επιτυχία του «Astronaut In The Ocean».

Ο Masked Wolf παρουσιάζει το νέο single «Say So», το οποίο κυκλοφορεί από την Elektra Records / Warner Music.

Το δυναμικό κομμάτι βάζει υποψηφιότητα για ένα από τα τραγούδια των επόμενων μηνών και σηματοδοτεί την επιστροφή του Αυστραλού ράπερ μετά την παγκόσμια επιτυχία «Astronaut In The Ocean», που έχει ήδη φτάσει στο Νο. 1 σε 8 χώρες σε όλο τον κόσμο και έχει συγκεντρώσει πάνω από ένα δισεκατομμύριο streams.

Αξιοσημείωτη επιτυχία έχει γνωρίσει το «Astronaut In The Ocean» και στην Ελλάδα, όπου έχει κατακτήσει το No. 1 στο Διεθνές Digital Singles Chart της IFPI και ανεβαίνει κάθε εβδομάδα θέσεις στο Top 20 του Διεθνούς Airplay Chart.

Ο Masked Wolf συνεργάζεται στο «Say So» με τον παραγωγό Tyron Hapi, με τον οποίο ένωσε δυνάμεις και στο «Astronaut In The Ocean».

«Είναι πάντα σημαντικό για μένα να λέω κάτι με τη μουσική μου, ακόμα κι αν το βαθύτερο μήνυμα είναι κρυμμένο μέσα σε αυτό που ακούγεται σαν ένα διασκεδαστικό και upbeat τραγούδι», λέει ο Masked Wolf.

«Στο “Say So” γράφω για το γεγονός ότι, σε περιόδους προβλημάτων, προσπαθούμε συχνά να συμπεριφερόμαστε σαν να είμαστε ακόμα εντάξει, ακόμα και όταν δεν είμαστε», συνεχίζει.

«Ανεξάρτητα από το πόσο κακή είναι η κατάσταση ή πόσο κοντά είμαστε στην αυτοκαταστροφή, πιστεύουμε ότι, αν συνεχίζουμε να λέμε στον εαυτό μας ότι είμαστε εντάξει, τότε ίσως να είμαστε εντάξει. Νομίζουμε “αν το λέμε, τότε το λέμε…”, αλλά πραγματικά χρειαζόμαστε βοήθεια», εξηγεί.

Το «Say So» είναι μόνο η αρχή από όσα θα ακολουθήσουν από τον Masked Wolf το 2021.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ