Ο Nick Jonas δεν θεωρεί τον εαυτό του sex symbol: «Δεν είναι κάτι που θα φοράω σαν μετάλλιο»

cebf nick jonas ceb4ceb5cebd ceb8ceb5cf89cf81ceb5ceaf cf84cebfcebd ceb5ceb1cf85cf84cf8c cf84cebfcf85 sex symbol ceb4ceb5cebd ceb5ceafcebd
Nick Jonas GQ Hype cover 1159226

Ο Nick Jonas μιλά για τον τίτλο του sex symbol, την πρώτη του συνάντηση με τη σύζυγό του Priyanka Chopra και για το στίγμα της Disney.

Ο Nick Jonas θεωρείται «σύμβολο του σεξ» στα μάτια πολλών ανθρώπων, αλλά αυτός δεν είναι ένας τίτλος που παίρνει πολύ στα σοβαρά.

Ο τραγουδιστής λέει σε συνέντευξή του στο «GQ Hype»: «Νομίζω ότι είναι κολακευτικό, αλλά η ερωτική έλξη έχει τόσες λεπτές διαφορές. Δεν το παίρνω πολύ στα σοβαρά».

«Απλώς έμαθα να γελάω με αυτό και να σκέφτομαι το γεγονός ότι οι γονείς μου διαβάζουν πιθανώς μερικά από τα σχόλια. Δεν είναι κάτι που φοράω ως μετάλλιο. Τείνω να προσπαθώ να μην το σκέφτομαι, γιατί θα με έκανε να νιώσω λίγο ότι ντρέπομαι», αποκάλυψε.

Ο Nick Jonas μίλησε επίσης για τους ανθρώπους που έκαναν αρνητική κριτική για το σώμα του πριν από λίγα χρόνια, λέγοντας ότι τέτοια σχόλια μπορούν να γίνουν «επικίνδυνα».

«Νομίζω όταν τα σχόλια συνδέονται με πράγματα όπως η εμφάνιση και η εικόνα του σώματος, τότε μπορεί να γίνουν αρκετά επικίνδυνα, γιατί κανείς δεν ξέρει ποτέ τι περνάει κάποιος ή πώς τον επηρεάζει προσωπικά», ανέφερε.

«Είναι πολύ ευαίσθητα θέματα. Αλλά με τον ίδιο τρόπο, έχεις είτε μια δημόσια ζωή και, ως εκ τούτου, μέρη της ζωής σου πρόκειται να συζητηθούν και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι δίκαιο. Είναι απλώς ένα κομμάτι της πραγματικότητάς σου», πρόσθεσε ο 28χρονος τραγουδιστής και ηθοποιός.

Ο Nick Jonas και η σύζυγός του Priyanka Chopra παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 2018 και φαίνεται πως ήξερε από τη στιγμή που τη γνώρισε ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του.

Όταν ρωτήθηκε αν της έκανε πρόταση την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, ο Jonas απάντησε:

«Κατά κάποιον τρόπο. Ήταν ένα είδος πρότασης. Γονάτισα με το ένα γόνατο και της είπα: “Πού ήσουν όλη μου τη ζωή;”. Αλλά δεν είπα «θα με παντρευτείς;». Αυτό έγινε πολύ αργότερα», εξήγησε.

Ο Nick Jonas εξέφρασε επίσης την άποψη του ότι χρειάστηκε λίγος χρόνος για να ληφθεί σοβαρά υπόψη από τον κόσμο εξαιτίας της πορείας του στην Disney και της παρουσίας του σε boy band.

«Ναι, νομίζω ότι χρειάστηκε λίγος χρόνο. Αυτό έρχεται φυσικά με την ηλικία και με το να συνεχίζεις να εξελίσσεσαι και να μεγαλώνεις. Πολλοί παράγοντες βοήθησαν σε αυτό. Και κοιτάζεις πόσοι άλλοι βγήκαν από την Disney εκείνη την εποχή (σ.σ. εννοεί τις Miley Cyrus, Selena Gomez, Demi Lovato) και όλοι συνεχίζουν να τα πηγαίνουν πολύ καλά. Δεν νομίζω ότι η συνεργασία με την Disney έχει το στίγμα που έχει στις ημέρες μας, ευτυχώς», είπε.

«Νομίζω ότι είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει με την Olivia Rodrigo και όσους που έχουν ξεκινήσει μέσα από τηλεοπτικά προγράμματα που στοχεύουν σε εφήβους, αλλά εξακολουθούν να τους παίρνουν υπόψη στα σοβαρά», συνέχισε αναφερόμενος στην πρωταγωνίστρια της σειράς «High School Musical: The Musical: The Series», που έχει κάνει φέτος ένα εκπληκτικό ντεμπούτο στη δισκογραφία.

«Νομίζω ότι μια από τις μεγαλύτερες παρανοήσεις σχετικά με τους Jonas Brothers στις πρώτες ημέρες μας ήταν ότι, πρώτα απ’ όλα, το συγκρότημα ήταν κατασκευασμένο, κάτι που είναι απλώς αδύνατο γιατί, λοιπόν, είμαστε αδέλφια. Το δεύτερο ήταν ότι η μουσική που κυκλοφορούσε από τους Jonas Brothers ήταν κατασκευασμένη με κάποιον τρόπο. Πραγματικά δεν ήταν», τόνισε ο Nick Jonas.

ΠΗΓΗ