Ο Nicky Jam και ο Romeo Santos είναι «Fan de Tus Fotos»

cebf nicky jam cebaceb1ceb9 cebf romeo santos ceb5ceafcebdceb1ceb9 fan de tus fotos
Nicky Jam Romeo Santos 1641375

Η επανασύνδεση του Nicky Jam και του Romeo Santos.

Το σύμπαν συνωμότησε και ένωσε δύο από τους σπουδαιότερους καλλιτέχνες της latin μουσικής: τον μάστερ της reggaeton Nicky Jam και τον βασιλιά της bachata Romeo Santos.

Η συνεργασία τους έχει τον τίτλο «Fan de Tus Fotos» είναι τώρα διαθέσιμη σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records και την Sony Music.

Ο Nicky Jam και ο Romeo Santos συμπράττουν για δεύτερη φορά στην καλλιτεχνική πορεία τους.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση έγινε το 2017 με το hit «Bella y Sensual» σε συνεργασία με τον Daddy Yankee, το οποίο σήμερα μετράει πάνω από 653 εκατομμύρια views στο YouTube.

Οι φωνές των δύο ερμηνευτών μεταφέρουν τους ακροατές σε ένα τελείως διαφορετικό κόσμο, εκεί που κατοικεί αυτή η εκρηκτική μουσική συνεργασία.

Ο Romeo Santos, ο παγκόσμιος ηγέτης της tropical μουσικής προσθέτει αισθησιασμό στα κουπλέ του «Fan de Tus Fotos» ενώ ταυτοχρόνως ο Nicky Jam καθοδηγεί με τη φωνή του το ρυθμό του τραγουδιού, προσθέτοντας μία χαρακτηριστική underground αίσθηση που μετατρέπει όλα τα τραγούδια σε επιτυχίες.

Το «Fan de Tus Fotos» είναι μια παραγωγή του Sky Rompiendo και του Saga Whiteblack.

Ο Nicky Jam και ο Romeo Santos έγραψαν το τραγούδι μαζί με τους Andrés Jael Correa Ríos, Gerald Oscar Jiménez, Juan Diego Medina Vélez, Sky Rompiendo, Julián Turizo και Saga Whiteblack.

Το «Fan de Tus Fotos» συνοδεύει ένα music video με πρωταγωνιστές τους δύο stars. Τα γυρίσματα έγιναν στο Μαϊάμι με την παραγωγή του Boy in The Castle και τη σκηνοθεσία του Colin Tiley.

[embedded content]

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ