Ο Noel Gallagher δεν πιστεύει ότι οι Oasis πρέπει να επανενωθούν

cebf noel gallagher ceb4ceb5cebd cf80ceb9cf83cf84ceb5cf8dceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebfceb9 oasis cf80cf81ceadcf80ceb5ceb9 cebdceb1 ceb5cf80ceb1

«Οι Oasis φοβάμαι ότι έχουν τελειώσει».

Ο Noel Gallagher δεν πιστεύει ότι οι Oasis πρέπει να επανενωθούν, επειδή η κληρονομιά του συγκροτήματος είναι «πολύ δύσκολο να αλλάξει».

Από τη διάλυση του συγκροτήματος το 2009 μέχρι, έρχονται περιοδικά στην επιφάνεια φήμες για πιθανή επανασύνδεση του διδύμου, παρότι τα αδέλφια Noel και Liam Gallagher δεν μιλούν μεταξύ τους.

Μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας ενός ντοκιμαντέρ για τα 25 χρόνια από την εμβληματική συναυλία των Oasis στο Knebworth, ο Noel Gallagher ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο επανένωσης του συγκροτήματος και απάντησε ότι «δεν του αρέσει» η σκέψη.

«Η κληρονομιά της μπάντας είναι πολύ δύσκολο να αλλάξει», είπε στην τηλεοπτική εκπομπή «The Project» της Αυστραλίας. «Αν οι άνθρωποι μας έχουν δει, θα καταλάβουν γιατί γίνεται όλη η φασαρία. Αν δεν μας έχετε δει, τότε είναι δύσκολο γιατί δεν έχω δει ποτέ τους Beatles ή τους Sex Pistols», είπε.

Oasis - Knebworth 1996

Ο Noel Gallagher σχολίασε όσον αφορά την επανένωση των Oasis: «Ο κόσμος μου κάνει αυτήν την ερώτηση σε καθημερινή βάση και μπορώ να σας πω μόνο ότι απλά δεν νιώθω έτσι».

«Όταν βρίσκεσαι σε μια μπάντα, είναι ένας απόλυτος συμβιβασμός, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να έχω μια ιδέα και έπειτα να περάσει από τέσσερα άτομα και έξι εβδομάδες αργότερα, κάποιος να το εμποδίζει επειδή η γάτα του έχει βήχα. Μου αρέσει να βαδίζω στο δικό μου ρυθμό. Οι Oasis έχουν τελειώσει, φοβάμαι», τόνισε.

Ο Noel Gallagher υποστηρίζει επίσης ότι δεν καταλαβαίνει τον «ενθουσιασμό» που έχει ο κόσμος για τη σχέση του με τον αδελφό του, Liam Gallagher.

«Δεν είμαι ποτέ εγώ αυτό που ξεκινά τη συζήτηση. Άλλοι άνθρωποι συναρπάζονται από αυτό, το οποίο συναρπάζει και εμένα. Αλλά εκτός από αυτό, δεν έχω πραγματικά να πω πολλά», είπε.

ΠΗΓΗ