Ο Paul Stanley λέει ότι οι KISS θα μπορούσαν να συνεχιστούν χωρίς τον ίδιο και τον Gene Simmons

cebf paul stanley cebbceadceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 cebfceb9 kiss ceb8ceb1 cebccf80cebfcf81cebfcf8dcf83ceb1cebd cebdceb1 cf83cf85cebdceb5cf87ceb9

«Θα μπορούσα να δω τους KISS να εξελίσσονται με διαφορετική σύνθεση».

Ο frontman των KISS, Paul Stanley, δήλωσε ότι το συγκρότημα θα μπορούσε να προχωρήσει στο μέλλον χωρίς κανένα από τα μέλη της αρχικής σύνθεσης.

Τα ινδάλματα της rock ξεκίνησαν το 2019 την αποχαιρετιστήρια περιοδεία «End Of The Road» που αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2022.

Ενώ τα αρχικά μέλη Paul Stanley και Gene Simmons εξακολουθούν να βρίσκονται στη σύνθεση τον Kiss, όμως ο κιθαρίστας Ace Frehley και ο ντράμερ Peter Criss έχουν αντικατασταθεί αντίστοιχα από τον Tommy Thayer και τον Eric Singer.

Ο Paul Stanley ρωτήθηκε από το γερμανικό «Radio Bob!» αν θα μπορούσε να εμφανιστεί μία νέα ενσάρκωση του συγκροτήματος όταν ο ίδιος και ο Gene Simmons αποσυρθούν.

«Νομίζω ότι η παρουσίαση των KISS με νέα μέλη ή οι KISS 2.0 δεν είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Μπορεί οι KISS να συνεχιστούν και να εξελιχθούν χωρίς εμάς; Λοιπόν, ναι, επειδή είμαστε ήδη 50% εκεί», απάντησε.

KISS

«Με άλλα λόγια, υπήρχε μια εποχή όπου ο κόσμος έλεγε: “Λοιπόν, μπορούν να είναι μόνο τα αρχικά τέσσερα μέλη. Και μετά είπα: “Λοιπόν, μπορούν να είναι μόνο τα αρχικά τρία μέλη”. Τα πράγματα προχωρούν και οι περιστάσεις αλλάζουν», εξήγησε.

«Θα μπορούσα να δω τους KISS να εξελίσσονται με διαφορετική σύνθεση; Ναι», πρόσθεσε ο Paul Stanley σύμφωνα με το «Blabbermouth».

«Όσο μεγάλος θαυμαστής κι αν είμαι από αυτού που κάνω – και νομίζω ότι είμαι πολύ καλός – υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα μπορούσαν να πάρουν τη σκυτάλη και να φέρουν κάτι στη φιλοσοφία και στις ζωντανές εμφανίσεις και στη μουσική. Θα ήταν οι KISS. Δεν θα ήταν οι KISS 2.0», τόνισε.

«Αν αυτό συνέβαινε, ναι, θα ήταν πραγματικά μια συνέχεια της φιλοσοφίας που είχαμε πάντα, και αυτή είναι ότι οι KISS είναι μεγαλύτεροι από οποιοδήποτε μέλος», υπογράμμισε ο Paul Stanley.

[embedded content]

ΠΗΓΗ