Ο Pete Davidson θα υποδυθεί τον Joey Ramone σε βιογραφική ταινία του Netflix

cebf pete davidson ceb8ceb1 cf85cf80cebfceb4cf85ceb8ceb5ceaf cf84cebfcebd joey ramone cf83ceb5 ceb2ceb9cebfceb3cf81ceb1cf86ceb9cebaceae cf84
Joey Ramone Pete Davidson 15339

«Θα είναι μία σπουδαία rock βιογραφία».

Ο Pete Davidson, γνωστός από τη συμμετοχή του στο καστ της εκπομπής «Saturday Night Live», θα υποδυθεί τον θρύλο της punk rock Joey Ramone σε μια νέα βιογραφική ταινία του Netflix με τίτλο «I Slept With Joey Ramone».

Ο Pete Davidson και ο σκηνοθέτης Jason Orley, οι οποίοι συνεργάστηκαν επίσης στα «Big Time Adolescence» και «Pete Davidson: Alive From New York» ένωσαν τις δυνάμεις τους για να γράψουν το σενάριο της ταινίας, βασισμένο στα απομνημονεύματα του αδελφού του Joey Ramones, του Mickey Leigh.

«Όταν μοιράζεσαι ένα κρεβάτι με κάποιον – και όχι μόνο ένα κρεβάτι, αλλά μια παιδική ηλικία, μια οικογένεια και μια ζωή – ξέρεις αυτό το άτομο καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο», δήλωσε ο Adam Fogelson, πρόεδρος της STXfilms Motion Picture Group, που θα είναι συμπαραγωγός της ταινίας με το Netflix.

«Ο Mickey Leigh όχι μόνο συνεργάστηκε με το συγκρότημα του μεγάλου αδερφού του – έχει αναντικατάστατες αναμνήσεις και εικόνες για τον Joey Ramone, αφού τον υποστήριξε όταν κανείς άλλος δεν θα το έκανε και ήταν μάρτυρας όταν ξεπερνούσε αντιξοότητες με τον πιο δραματικό τρόπο», συνέχισε.

Ο Adam Fogelson τόνισε ότι η ταινία «I Slept With Joey Ramone» είναι ένας υπέροχος ύμνος στη rock και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα γίνει μία εξίσου σπουδαία rock βιογραφία.

«Ο Pete είναι τέλειος για αυτόν τον ρόλο και είμαστε ενθουσιασμένοι που μαζί με τον Jason θα επαναφέρουν στο προσκήνιο αυτό το είδωλο της rock και που συνεργαζόμαστε ξανά με τους φίλους μας στο Netflix», σημείωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

[embedded content]

Ο Joey Ramone ίδρυσε το 1974 το punk rock συγκρότημα Ramones με τους φίλους του John Cummings (Johnny) και Douglas Colvin (Dee Dee).

Υιοθέτησαν το ψευδώνυμο Ramones ως επίθετο όλοι τους. Ήταν μια ιδέα του Dee Dee, παρόλο που δεν έχουν καμία συγγένεια μεταξύ τους.

Τα 22 χρόνια που ήταν ενεργοί οι Ramone έδωσαν συνολικά 2.263 συναυλίες. Η τελευταία συναυλία δόθηκε στο «Hollywood Palace» στην Καλιφόρνια στις 6 Αυγούστου 1996.

Στα επόμενα χρόνια ο Joey Ramone απεβίωσε από καρκίνο, όπως και ο Johnny, ενώ είχε μεσολαβήσει ο θάνατος του Dee Dee από ναρκωτικά.

[embedded content]

ΠΗΓΗ