Ο Ringo Starr ανακοινώνει το νέο EP «Change The World»

cebf ringo starr ceb1cebdceb1cebacebfceb9cebdcf8ecebdceb5ceb9 cf84cebf cebdceadcebf ep change the world

Ήδη κυκλοφορεί το τραγούδι που αποτέλεσε έμπνευση για τον τίτλο του νέο EP του Ringo Starr.

Ο Ringo Starr ανακοινώνει το νέο EP «Change The World», το οποίο θα κυκλοφορήσει από την Universal Music Enterprises στις 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Το EP περιλαμβάνει τέσσερα τραγούδια που ηχογραφήθηκαν όλα στο προσωπικό στούντιο «Roccabella West» του Ringo Starr, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίπτωση του EP «Zoom In» που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2021.

Ο Ringo Starr συνάντησε στο «Change The World» συχνούς και νέους συνεργάτες για να δημιουργήσει τραγούδια που καλύπτουν τα φάσματα της pop, της country, της reggae και του rock and roll.

«Έχω πει ότι θέλω να κυκλοφορώ μόνο EPs σε αυτό το σημείο και αυτό είναι το επόμενο. Τι ευλογία ήταν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς να έχω ένα στούντιο εδώ στο σπίτι και να μπορώ να συνεργάζομαι με τόσους πολλούς σπουδαίους μουσικούς, μερικούς με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και με μερικούς νέους φίλους», είπε ο Ringo Starr.

Το lead single «Let’s Change The World», το οποίο κυκλοφορεί ήδη, προσφέρει μια ευπρόσδεκτη δόση ελπίδας μέσα από την αισιοδοξία που αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ringo Starr.

Το τραγούδι γράφτηκε από τον Joseph Williams και τον Steve Lukather, οι οποίοι συμμετείχαν επίσης ως μουσικοί, ενώ τα δεύτερα έκαναν έπαιξαν οι Amy Keys, Zelma Davis, Billy Valentine και Darryl Phinnessee.

εδώ.

ΠΗΓΗ