Ο Ringo Starr αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι των Beatles και μιλά για τη μετά θάνατον ζωή

cebf ringo starr ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf80cebfceb9cebf ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf84cebf ceb1ceb3ceb1cf80ceb7cebccead

«Ο παράδεισος είναι υπέροχος, αλλά δεν μένεις εκεί πολύ καιρό».

Ο Ringo Starr αποκαλύπτει ποιο είναι το αγαπημένο του τραγούδι των Beatles και τις σκέψεις του για τη μετά θάνατον ζωή σε ένα ακυκλοφόρητο απόσπασμα από την πρόσφατη εμφάνισή του στην εκπομπή «The Late Show» του Stephen Colbert.

Όταν εμφανίστηκε στο «The Late Show» τον Μάρτιο, ο ντράμερ συμμετείχε στην ενότητα «The Colbert Questionert», όπου ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή: «Έχεις ένα τραγούδι που θα το ακούς για το υπόλοιπο της ζωής σου. Ποια είναι αυτό;».

Ο Starr απάντησε γρήγορα: «Το “Come Toghether”», αναφερόμενος στο τραγούδι των Beatles που κυκλοφόρησε το 1969.

«Υπάρχουν πολλά άλλα αγαπημένα, αλλά αν θέλεις, το “Come Together” δεν μπορεί να είναι κακό», είπε ο Ringo Starr, σημειώνοντας ότι ήταν το αγαπημένο του τραγούδι των Beatles.

«Νομίζω ότι ταίριαξε τέλεια με το συγκρότημα και το τραγούδι και ο John (Lennon) ήταν ο John. Μου άρεσε πολύ εκείνη τη στιγμή», συνέχισε.

Paul McCartney - Ringo Starr

Ο Ringo Starr μοιράστηκε επίσης την άποψή του για τη μεταθανάτια ζωή.

Όταν ο Stephen Colbert τον ρώτησε τι συμβαίνει όταν πεθάνουμε, απάντησε: «Νομίζω ότι πηγαίνουμε στον παράδεισο. Ο παράδεισος είναι υπέροχος, αλλά δεν μένεις εκεί πολύ καιρό. Απλά πρέπει να ξαναγυρίσεις και να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που δεν αντιμετωπίσεις την τελευταία φορά που ήσουν εδώ».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Starr αποκάλυψε επίσης το αγαπημένο σάντουιτς («Με τυρί»), το πιο τρομακτικό ζώο («Νομίζω ότι ένα λιοντάρι θα ήταν τρομακτικό»), τις λιγότερο αγαπημένες μυρωδιές του («Σωματικές λειτουργίες») και την εφαρμογή στο τηλέφωνό του που χρησιμοποιεί συχνότερα («Το Twitter»).

Ωστόσο, ο Ringo Starr τερμάτισε απότομα τις ερωταπαντήσεις, πριν ο Colbert μάθει ποια είναι η αγαπημένη του ταινία δράσης.

[embedded content]

ΠΗΓΗ