Ο Rob Halford των Judas Priest πώς έμεινε μακριά από το αλκοόλ για 36 χρόνια

cebf rob halford cf84cf89cebd judas priest cf80cf8ecf82 ceadcebcceb5ceb9cebdceb5 cebcceb1cebacf81ceb9ceac ceb1cf80cf8c cf84cebf ceb1cebbceba

«Ζω ημέρα με την ημέρα, ζω μια ημέρα τη φορά».

Ο Rob Halford των Judas Priest στις 6 Ιανουαρίου συμπληρώνει 36 χρόνια αποχής από το αλκοόλ και εξηγεί πώς διαχειρίζεται και αποφεύγει την ανάγκη να υποτροπιάσει από το 1986.

«Το σκέφτομαι όλη την ώρα», είπε ισπανικό «Mariskal Rock» σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ.

«Είναι ένας εθισμός. Όταν τις προάλλες έβλεπα στην τηλεόραση τον αγώνα των Phoenix Cardinals, υπήρχαν συνεχώς διαφημίσεις για μπύρα και για αλκοόλ και άλλα τέτοια. Και ξέρω ότι υπάρχει. Και είναι ένας πειρασμός. Έτσι, πρέπει να έχετε όλα τα ψυχικά εργαλεία έτοιμα για να ξεπεράσετε αυτή την περίπτωση», συνέχισε.

«Γιατί όλα έχουν να κάνουν με τις συνθήκες. Και ζω ημέρα με την ημέρα. Ζω μια ημέρα τη φορά εδώ και 35 χρόνια. Και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία. Είναι η στιγμή. Ζεις τη στιγμή – όχι το χθες, όχι το αύριο – είναι το τώρα», υπογράμμισε.

«Και πρέπει να είσαι έτοιμος για την ώρα που το διαβολάκι της μπύρας θα έρθει στον ώμο σου και θα σου πει: “Έλα, Rob. Πιες μια μπύρα”. “Άντε πνίξου”. [Γέλια] Γιατί δεν θέλω να νιώσω έτσι ξανά, φίλε. Δεν θέλω να είμαι αυτό το άτομο. Ήμουν δυστυχισμένος», πρόσθεσε.

«Δεν ήμουν ευτυχισμένος. Ήμουν κακός με τους ανθρώπους. Δεν θέλω να το ξαναπεράσω αυτό. Οπότε αυτό είναι επίσης μέρος της εύρεσης ισορροπίας στην καθημερινότητά μου», τόνισε.

Judas Priest

Ο Rob Halford σημείωσε επίσης ότι βρίσκεται μακριά από το αλκοόλ και τις ουσίες όταν δεν εργάζεται και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του που έχει καταφέρει να μείνει νηφάλιος από το 1986 έως σήμερα.

«Όταν είμαι στο σπίτι, ειδικά κατά τη διάρκεια αυτού του πράγματος με τον COVID, (ο μακροχρόνιος σύντροφός του) Thomas δεν πίνει. Όταν πρωτογνώρισα τον Thomas, σταμάτησε να πίνει. Έτσι, αυτό είναι ένα στήριγμα για μένα. Ποτέ δεν είμαι πολύ κοντά στο αλκοόλ ή στα ναρκωτικά, όταν δεν εργάζομαι», είπε.

«Αλλά, ναι, όταν οι θαυμαστές μου, ή όταν οι θαυμαστές των Priest έρχονται να μας δουν, ναι, θα πιουν μερικά ποτά, μπορεί να κάνουν μερικά τσιγαριλίκια και να κάνουν χρήση οποιαδήποτε άλλης ουσίας για ψυχαγωγία. Έχουν το δικαίωμα να το κάνουν. Και ζουν τις ζωές τους και διασκεδάζουν και περνάνε καλά, όπως θα έπρεπε. Δεν έχουν πρόβλημα με το αλκοόλ, δεν έχουν εθισμό στα ναρκωτικά. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να απολαμβάνουν αυτά τα πράγματα στη ζωή και δεν έχουν καμία επίδραση σε αυτούς, με τη σωματική και την ψυχική έννοια», εξήγησε.

«Έτσι, είναι ένα απόλυτο θαύμα. Μπορώ μόνο να πω ότι είναι θαύμα το γεγονός ότι έφτασα τόσο μακριά από τις 6 Ιανουαρίου 1986 χωρίς να ολισθήσω ούτε μια φορά. Και δεν καυχιέμαι, γιατί όλα αυτά είναι παρελθόν – αυτά είναι παρελθόν, έχουν περάσει. Ζω στη στιγμή. Δεν σκέφτομαι το χθες ή το αύριο, ζω το τώρα», πρόσθεσε.

«Αλλά είμαι ευγνώμων που κατάφερα να φτάσω ως εδώ χωρίς να αποτύχω. Χωρίς να αποτύχω, αυτή είναι λάθος λέξη. Χωρίς να παρεκκλίνω από την πορεία μου, όποιος κι αν είναι ο όρος. Είμαι ευγνώμων που κατάφερα να φτάσω ως εδώ και να παραμείνω καθαρός και νηφάλιος. Γιατί αν δεν το έκανα, ποιος ξέρει πού θα πήγαινα και πού θα κατέληγα», παραδέχτηκε.

ΠΗΓΗ