Ο Sam Fender προκαλεί χάος σε ένα σούπερ μάρκετ στο video του «Howdon Aldi Death Queue»

cebf sam fender cf80cf81cebfcebaceb1cebbceb5ceaf cf87ceaccebfcf82 cf83ceb5 ceadcebdceb1 cf83cebfcf8dcf80ceb5cf81 cebcceaccf81cebaceb5cf84
sam fender 161063574

Ο Sam Fender ετοιμάζει τη συνέχεια του πρώτου άλμπουμ του.

Ο Sam Fender μοιράζεται το music video για το πρόσφατο b-side τραγούδι του «Howdon Aldi Death Queue».

Το πυρετώδες και φρενήρες κομμάτι, που κυκλοφόρησε παράλληλα με τη δισκογραφική επάνοδο του Sam Fender με το single «Seventeen Going Under», έχει ήδη γνωρίσει ενθουσιώδεις αντιδράσεις στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση του Βρετανού καλλιτέχνη μετά από σχεδόν ένα χρόνο.

Στο music video, που σκηνοθέτησε η Semera Khan, εμφανίζεται ο ηθοποιός Robson Green, υποδυόμενος έναν αργόσχολο καθαριστή (μαζί με τον επίσης Βρετανό ηθοποιό Tom Brittney) στο σούπερ μάρκετ στο οποίο ο Sam Fender και η μπάντα του έχουν εισβάλει τη νύχτα.

Ο Green, ο οποίος πετάει τη σκούπα του για να δοκιμάσει τα αποθέματα του καταστήματος και να πάρει σειρά στην κιθάρα στο, είναι γνωστός στη μουσική βιομηχανία ως το μισό του ντουέτου Robson & Jerome που κατέκτησε τα πάντα τη δεκαετία του ’90.

Πιο πρόσφατα, ο Robson Green παρουσίασε το «Extreme Fishing», μια εκπομπή της οποίας ο Sam είναι παλιός θαυμαστής.

Το νέο άλμπουμ του Sam Fender, με τίτλο «Seventeen Going Under», θα κυκλοφορήσει στις 8 Οκτωβρίου από την Polydor Records / Universal Music, έχοντας ηχογραφηθεί στην πόλη του North Shields με την παραγωγή του Bramwell Bronte.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του αναγνωρισμένου από τους κριτικούς άλμπουμ του, «Hypersonic Missiles», που έκανε ντεμπούτο στο νούμερο 1 του βρετανικού albums chart, ο Sam Fender ετοιμάζει τώρα τη συνέχεια.

Το «Seventeen Going Under» βρίσκει τον Sam Fender να στρέφει τον καθρέφτη στον εαυτό του και να αντικρίζει την εφηβεία του και τις δοκιμασίες και τις δυσκολίες της ενηλικίωσης.

Το North Shields είναι το διαρκώς παρόν σκηνικό για αυτές τις βαθιά προσωπικές βινιέτες μιας νεαρής ζωής που ταξιδεύει με κομμένη την ανάσα και πατάει φρένογια να επιστρέψει πάλι πίσω από εκεί που ξεκίνησε.

Κατά τη διάρκεια του δίσκου, αυτά τα εκπληκτικά τραγούδια καταγράφουν όλες τις αγαπημένες αναμνήσεις, τις δύσκολες συναντήσεις και τα γεγονότα που ο Sam Fender δεν μπορεί να ξεχάσει.

Ενώ το «Seventeen Going Under» είναι ένας πιο έντονα προσωπικός δίσκος από το «Hypersonic Missiles», δεν έχει χάσει τίποτα από την οξεία αίσθηση παρατήρησης του Sam Fender. Είναι ένας γενναίος δίσκος. Ένας προκλητικός δίσκος. Ένας εορταστικός δίσκος που εμπνέει.

Όπως μόνο οι πραγματικά σπουδαίοι τραγουδοποιοί μπορούν, ο Sam Fender μετατρέπει τη δική του εμπειρία σε τέχνη που απευθύνεται σε όλους μας και έχει απήχηση σε όλους μας. Πρόκειται για απλά αλλά εντυπωσιακά τραγούδια που βάζουν βέλη κατευθείαν στην καρδιά.

«Αυτό το άλμπουμ είναι μια ιστορία ενηλικίωσης. Πρόκειται για την ενηλικίωση. Είναι ένας εορτασμός της ζωής μετά από δυσκολίες, και είναι ένας εορτασμός της επιβίωσης», δηλώνει ο Sam Fender.

[embedded content]

ΠΗΓΗ