Ο Sam Smith θα επιστρέψει με ένα «χορευτικό» τραγούδι

cebf sam smith ceb8ceb1 ceb5cf80ceb9cf83cf84cf81ceadcf88ceb5ceb9 cebcceb5 ceadcebdceb1 cf87cebfcf81ceb5cf85cf84ceb9cebacf8c

«Το βίντεο θα γυριστεί αυτό τον μήνα, ενώ το single αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα».

Ο Sam Smith πρόκειται να επιστρέψει με ένα «χορευτικό» τραγούδι.

Ο 29χρονος τραγουδιστής, ο οποίος έχει δηλώσει non-binary και χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «αυτοί / οι» για τον εαυτό του, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο αισιόδοξο single για το οποίο φημολογείται ότι θα έχει τον τίτλο «Love Me More» και ανυπομονεί να ακούσουν οι θαυμαστές του όσα έχει ετοιμάσει.

«Ο Sam είναι πολύ ενθουσιασμένος που θα κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του και αισθάνεται ότι έφτασε η ώρα», δήλωσε μία πηγή στην εφημερίδα «The Sun on Sunday».

«Μιλά για την αγάπη, το γέλιο και την δυνατότητα να βγαίνει έξω και να χορεύει ξανά και θέλει αυτό να αντικατοπτρίζεται στη μουσική του μετά από μερικά δύσκολα χρόνια. Φυσικά, ο Sam θα διατηρήσει και τον κλασικό ήχο του, αλλά να περιμένετε ότι το “Love Me More” θα έχει μία anthemic, χορευτική διάθεση», συνέχισε.

«Το βίντεο θα γυριστεί αυτό τον μήνα, ενώ το single αναμένεται να κυκλοφορήσει λίγο αργότερα», αποκάλυψε η πηγή.

Το τελευταίο άλμπουμ του Sam Smith ήταν το «Love Goes» που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2020.

Sam Smith

Παρά την επιτυχία του, ο Sam Smith είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είναι ένα «ευάλωτο, ευαίσθητο άτομο».

Ο Βρετανός καλλιτέχνης κατέκτησε τα charts όταν κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ του, «In The Lonely Hour», το 2014 και στη συνέχεια γνώρισε εντυπωσιακή επιτυχία, κερδίζοντας πολλά βραβεία Grammy, ακόμη και ένα Όσκαρ.

«Είχα μία καταπληκτική ζωή, αλλά νομίζω ότι γεννήθηκα με λίγη θλίψη μέσα μου», είχε εξομολογηθεί ο Sam Smith.

«Πάντα με έλκυαν αυτά τα πράγματα, είτε είναι οι θλιβερές ταινίες, είτε η θλιβερή μουσική. όταν είσαι θλιμμένος, νιώθεις τα πάντα με πιο έντονο τρόπο απ’ ό,τι όταν είσαι ευτυχισμένος. Είμαι ένα ευάλωτο, ευαίσθητο άτομο. Σκέφτομαι τα πάντα υπερβολικά», είχε πει.

Ωστόσο, ο Sam Smith είχε τονίσει επίσης ότι είναι «ευγνώμων για τη θλίψη του».

«Έχω αυξημένη αίσθηση επίγνωσης για το σώμα μου, για τη μουσική μου, για τα πάντα στη ζωή μου, και αυτή η αυξημένη αίσθηση επίγνωσης είναι αυτό που κρατάει τα πόδια μου στη γη αυτή τη στιγμή. Είμαι ευγνώμων για τη θλίψη μου», είχε αναφέρει στο παρελθόν.

ΠΗΓΗ