Ο Scooter Braun «λυπάται» για τη διαμάχη του με την Taylor Swift

cebf scooter braun cebbcf85cf80ceaccf84ceb1ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7 ceb4ceb9ceb1cebcceaccf87ceb7 cf84cebfcf85 cebcceb5 cf84ceb7

«Με στενοχωρεί που η Taylor είχε αυτή την αντίδραση».

Ο Scooter Braun λύνει τη σιωπή του για τη διαμάχη του με την Taylor Swift σχετικά με την εξαγορά του μουσικού καταλόγου της μέσω της εταιρείας του Ithaca Holdings και υποστηρίζει ότι προσπάθησε ανεπιτυχώς να κανονίσει μια συνάντηση με την τραγουδίστρια σε αρκετές περιπτώσεις για να συζητήσουν το θέμα.

Μιλώντας στο «Variety», ο μεγιστάνας μάνατζερ καλλιτεχνών και επιχειρηματίας εξέφρασε τη λύπη του για τις διαστάσεις που απέκτησε η υπόθεση.

«Λυπάμαι και με στενοχωρεί που η Taylor είχε αυτή την αντίδραση στη συμφωνία», είπε.

«Αυτό που συνέβη ήταν πολύ μπερδεμένο και δεν βασίζεται σε κανένα πραγματικό γεγονός. Δεν ξέρω ποια ιστορία της είπαν. Της ζήτησα να συζητήσει μαζί μου πολλές φορές, αλλά αρνήθηκε. Προσφέρθηκα να της πουλήσω τον κατάλογο της και συμφωνία τήρησης απορρήτου, αλλά η ομάδα της αρνήθηκε. Φαίνεται πολύ ατυχές», αποκάλυψε.

«Η ανοιχτή επικοινωνία είναι σημαντική και μπορεί να οδηγήσει σε κατανόηση. Εκείνη και εγώ έχουν συναντηθεί μόνο για λίγο τρεις ή τέσσερις φορές στο παρελθόν και όλες οι επαφές μας ήταν πολύ φιλικές και ευγενικές. Πιστεύω ότι είναι μια απίστευτα ταλαντούχα καλλιτέχνιδα και της εύχομαι τα καλύτερα», σημείωσε ο Scooter Braun.

Taylor Swift - Bluebird Cafe - Nashville - Hit Channel

H Taylor Swift υποστήριξε σε δήλωσή της τον Νοέμβριο του 2020 ότι η ομάδα της «προσπάθησε να αρχίσει διαπραγματεύσεις με τον Scooter Braun», όμως οι συζητήσεις δεν ήταν απέφεραν καρπούς.

«Η ομάδα του Scooter ήθελε να υπογράψω μία απόλυτη συμφωνία τήρησης απορρήτου δηλώνοντας ότι δεν θα έλεγα ποτέ άλλη λέξη για τον Scooter Braun, εκτός αν ήταν κάτι θετικό, πριν καν μπορούσαμε να δούμε το οικονομικό στοιχεία της Big Machine Label Group, που είναι πάντα το πρώτο βήμα σε μια αγορά αυτής της φύσης», ανέφερε τότε η αστέρας της pop.

Στη συνέντευξή του στο «Vaiety», ο Scooter Braun υπερασπίστηκε τον εαυτό του ενάντια στις κατηγορίες ότι εκφόβισε την Taylor Swift.

«Είμαι σθεναρά εναντίον του εκφοβισμού οποιουδήποτε. Προσπαθώ πάντα να διευθύνω με εκτίμηση και κατανόηση. Πάντα θα υπάρχουν παρεξηγήσεις επειδή οι άνθρωποι θέλουν να δουν τα πράγματα με τον τρόπο που θέλουν να τα δουν», είπε.

Μετά τη διαμάχη της με τον Scooter Braun, η Taylor Swift αναμένεται να ηχογραφήσει από την αρχή και να κυκλοφορήσει ξανά τα πρώτα έξι άλμπουμ της καριέρας της, μέχρι το «Reputation» του 2017.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει η νέα έκδοση του άλμπουμ «Fearless» του 2008, ενώ στις 19 Νοεμβρίου 2021 θα αποκαλυφθεί η νέα ηχογράφηση του άλμπουμ «Red» του 2012.

ΠΗΓΗ