Ο Shawn Mendes μιλάει για την κλιματική κρίση, την αλλαγή του μέλλοντος και την αποχή από τα social media

cebf shawn mendes cebcceb9cebbceacceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf84ceb7cebd cebacebbceb9cebcceb1cf84ceb9cebaceae cebacf81ceafcf83ceb7 cf84ceb7
shawn mendes 08168626

«Αισθάνομαι την καταστροφή, αλλά δεν μπορείς να υποκύψεις σε αυτήν».

Ο Shawn Mendes θέλει ένα καλύτερο μέλλον.

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Καναδός τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή «The Late Late Show» της αμερικανικής τηλεόρασης και μίλησε στον Stephen Colbert για τη σχέση της γενιάς του με την κλιματική αλλαγή.

«Είμαι 23 ετών, οπότε είναι κατά κάποιον τρόπο θέμα ζωής να μιλάω για την κλιματική αλλαγή», είπε.

Σε ερώτηση σχετικά με τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι η πλειοψηφία των νέων πιστεύει ότι η ανθρωπότητα είναι «καταδικασμένη», ο Shawn Mendes απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό είναι λογικό. Ουσιαστικά μεγαλώσαμε, η γενιά μου μεγάλωσε ακούγοντας ότι η Γη πεθαίνει».

«Συμπάσχω με την καταστροφή, αισθάνομαι την καταστροφή, αλλά δεν μπορείς να υποκύψεις σε αυτήν», πρόσθεσε.

[embedded content]

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Shawn Mendes μίλησε για την παγκόσμια περιοδεία του «Wonder: The World Tour», στο πλαίσιο της οποίας θα συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση νέων ακτιβιστών που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο.

«Υπάρχουν παιδιά νεότερα από εμένα που πραγματικά έχουν περάσει όλη τους τη ζωή ερευνώντας αυτά τα πράγματα, και είναι τόσο έξυπνα και τόσο καταπληκτικά», ανέφερε.

«Εστιάσαμε πολύ στη χρηματοδότησή τους και την ενίσχυσή τους», σημείωσε ο τραγουδιστής.

[embedded content]

Ο Stephen Colbert συζήτησε ακόμη τον Shawn Mendes για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ρώτησε αν έχει προσπαθήσει να απομακρυνθεί από τα διαδίκτυο.

«Ειλικρινά εύχομαι να μπορούσα να πω ότι είμαι καλός στην αποχή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν είμαι. Είμαι στα social media όλη την ώρα. Δεν είμαι καλός σε αυτό», παραδέχτηκε ο Mendes.

Επιπλέον, επισήμανε τις «συγκρούσεις» και την «κριτική» που επικρατούν στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, προσθέτοντας ότι πιστεύει πως «είμαστε πολύ πιο έξυπνοι από αυτό».

Ωστόσο, αναγνώρισε ότι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πολλά θετικά χαρακτηριστικά.

«Είναι όμορφο όταν μπορείς να συσπειρώσεις τους ανθρώπους για να κάνουν κάτι με θετικό τρόπο. Είναι όμορφο όταν οι άνθρωποι λένε καλά πράγματα για σένα. Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα», είπε ο Shawn Mendes.

[embedded content]

ΠΗΓΗ