Ο Suga των BTS είναι «σαστισμένος» από την επιτυχία του «Permission To Dance»

cebf suga cf84cf89cebd bts ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf83ceb1cf83cf84ceb9cf83cebcceadcebdcebfcf82 ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd ceb5cf80
suga bts concept photo 16125284

«Αυτό που κάνουμε πάντα είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Suga των BTS εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τους θαυμαστές για την επιτυχία του τελευταίου single «Permission To Dance» του συγκροτήματος της K-pop.

Σε ένα σύντομο vlog που ανέβηκε στο κανάλι του BANGTANTV στο YouTube στις 21 Ιουλίου, ο Suga μίλησε για τα συναισθήματά του για την επιτυχία του «Permission To Dance», το οποίο πρόσφατα έκανε ντεμπούτο στο No. 1 στο chart του Billboard Hot 100 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, το είδωλο της K-pop εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του για το επίτευγμα προς τους θαυμαστές των BTS, γνωστοί ως ως ARMY.

«Δεν μπορούσα να κοιμηθώ και ήμουν πολύ χαρούμενος. Ποτέ δεν πίστευα ότι θα πετυχαίναμε ένα τέτοιο αποτέλεσμα», είπε ο Suga.

«Ήλπιζα για αυτό, αλλά δεν το περίμενα. Έτσι, βλέποντας αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα, έπρεπε απλά να το κάνω αυτό το vlog για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου», πρόσθεσε.

Εκτός από το ντεμπούτο του στο No. 1 του Hot 100, το «Permission To Dance» αντικατέστησε στην κορυφή της κατάταξης το προηγούμενο single των BTS, το «Butter», το οποίο είχε συμπληρώσει επτά συνεχόμενες εβδομάδες παραμονής στην πρώτη θέση.

«Χάρη σε όλη την αγάπη και το ενδιαφέρον από το ARMY, το “Permission To Dance” κατάφερε να πάρει ξανά το νούμερο ένα. Είναι πραγματικά τιμή και είμαι πολύ… Πώς να το πω; Είμαι ακόμα λίγο σαστισμένος», ανέφερε ο Suga.

Ωστόσο το μέλος των BTS παραδέχτηκε επίσης ότι υπάρχει «σίγουρα κάποια πίεση» στο γκρουπ για να συνεχίσει να σημειώνει επιτυχίες, αλλά κατέληξε στο συμπέρασμα ότι «αυτό που κάνουμε πάντα είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Οι BTS απέκτησαν πρόσφατα μια νέα διάκριση όταν έγιναν το πρώτο όνομα της K-pop που ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο streams στο Spotify με ένα τραγούδι τους. Το ορόσημο σημείωσε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα το αγγλόφωνο single «Dynamite» του 2020.

[embedded content]

ΠΗΓΗ