Ο Taylor Hawkins των Foo Fighters πραγματοποίησε το όνειρο μίας 9χρονης ντράμερ λίγες ημέρες πριν πεθάνει

cebf taylor hawkins cf84cf89cebd foo fighters cf80cf81ceb1ceb3cebcceb1cf84cebfcf80cebfceafceb7cf83ceb5 cf84cebf cf8ccebdceb5ceb9cf81cebf cebc
Taylor Hawkins Foo Fighters GettyImages 505358640

Ο Taylor Hawkins συνάντησε ένα 9χρονο κορίτσι που έπαιζε ντραμς έξω από το ξενοδοχείο του στην Παραγουαή. 

Λίγες ημέρες πριν πεθάνει, ο Taylor Hawkins των Foo Fighters έκανε το όνειρο ενός μικρού κοριτσιού πραγματικότητα.

Η εννιάχρονη ντράμερ Emma Sofía, η οποία θεωρούσε τον Taylor Hawkins ήρωά της, επρόκειτο να παρακολουθήσει τη συναυλία του συγκροτήματος στο φεστιβάλ «Asunciónico» στην Παραγουάη την Τρίτη 22 Μαρτίου, η οποία ωστόσο ακυρώθηκε λόγω κακοκαιρίας.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε τη μικρή ντράμερ να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να συναντήσει τους Foo Fighters.

Οι γονείς της Emma, οι οποίοι είχαν αγοράσει τα εισιτήριά της για το φεστιβάλ, κατευθύνθηκαν στο πεζοδρόμιο έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε ο Taylor Hawkins και το υπόλοιπο συγκρότημα για να στήσουν τα ντραμς της.

Η Emma Sofía άρχισε να παίζει στο δρόμο, τραβώντας την προσοχή των άλλων θαυμαστών που βρίσκονταν στο σημείο και, βέβαια, του Taylor Hawkins, ο οποίος βγήκε έξω για να τη συναντήσει.

Ο πατέρας της, Julio Peralta, ανάρτησε αργότερα στο Twitter φωτογραφίες και βίντεο από τη συγκινητική συνάντηση.

«Από τότε που η κόρη μου έμαθε ότι οι Foo Fighters θα έρθουν, ξεκίνησε μια εκστρατεία για να τους συναντήσει. Σήμερα πήραμε τα ντραμς της για να παίξει μπροστά από το Sheraton και δείτε ποιος εμφανίστηκε στο κάλεσμά της. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», έγραψε.

Ενώ ο Taylor Hawkins βρισκόταν έξω από το ξενοδοχείο υποσχέθηκε επίσης στο πλήθος των θαυμαστών, οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι από την ακύρωση της συναυλίας του συγκροτήματος, ότι οι Foo Fighters θα επιστρέψουν στην Παραγουάη.

Τρεις ημέρες αργότερα, την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ο Taylor Hawkins πέθανε σε ηλικία 50 ετών στο δωμάτιο του ξενοδοχείου στην Μπογκοτά της Κολομβίας.

Λίγες ώρες αργότερα μετά την τραγική είδηση, οι γονείς της Emma Sofía, οι οποίοι βοηθούν στη διαχείριση των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσαν στο Instagram ένα μήνυμα για τον σοκαριστικό θάνατο του Taylor Hawkins.

«Δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν το πώς αισθανόμαστε», έγραψαν.

«Είμαστε συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Taylor Hawkins, οι σκέψεις μας είναι με τους αγαπημένους του και τους θαυμαστές του. Θα τον θυμόμαστε για το χάρισμά του και την όμορφη χειρονομία που έκανε για την Emma», συνέχισαν.

«Ο Taylor μας έδωσε κάτι για να πιστέψουμε. Ήταν, είναι και θα είναι πάντα μια έμπνευση. Πάει ο ήρωάς μας… RIP Taylor Hawkins…», πρόσθεσαν.

ΠΗΓΗ