Ο The Kid LAROI κυκλοφορεί το EP «F*ck Love 3: Over You»

cebf the kid laroi cebacf85cebacebbcebfcf86cebfcf81ceb5ceaf cf84cebf ep fck love 3 over you

Ο The Kid LAROI ολοκληρώνει τη σειρά κυκλοφοριών «F*ck Love».

Ο δεκαεπτάχρονος Charlton Howard, γνωστός ως The Kid LAROI, συγκεντρώνει ήσυχα θαυμαστές από το 2018 στη γενέτειρά του την Αυστραλία.

Τώρα που ζει στο Λος Άντζελες, ο The Kid LAROI μπορεί να υπερηφανεύεται για τις συνεργασίες του με τους Justin Bieber, Juice WRLD, Marshmello και Machine Gun Kelly, το remix του «Without You» με τη Miley Cyrus, μια εμφάνιση στο «Saturday Night Live» και τους πάνω από 35 εκατομμύρια ακροατές που διαθέτει μηνιαίως στο Spotify.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου mixtape της σειράς «F*ck Love», ο The Kid LAROI παρουσιάζει το τελευταίο κεφάλαιο με το EP «F*ck Love 3: Over You», που κυκλοφορεί από την Columbia Records / Sony Music.

Το «F*ck Love 3: Over You» είναι ένα ακανόνιστο μείγμα από άγχος, θυμό και την αυξανόμενη εμπιστοσύνη σε μία νέα αγάπη που εκφράζεται μέσα από τους χαρακτηριστικούς emo rap – με μια δόση pop – στίχους του The Kid LAROI.

Σε μία ψηφιακή εποχή που απειλεί να εξαλείψει τα mixtapes και τη σημασία τους, ο νεαρός καλλιτέχνης διατηρεί ακατέργαστη την ενέργεια των προηγούμενων κυκλοφοριών του και προσθέτει τις επιδέξιες παραγωγές που θα ικανοποιήσουν το διεθνές κοινό του.

Justin Bieber στο τραγούδι «Stay», αυτή η κυκλοφορία περιλαμβάνει τους Αμερικανούς rappers Polo G και Stunna Gambino, καθώς και τον παραγωγό / beatmaker Mustard, ενώ μπορείτε να ευχαριστήσετε τον Charlie Puth που σφράγισε τη μοίρα του «Stay» να γνωρίσει την επιτυχία.

Όμως παράλληλα με τις πιο καταξιωμένες φωνές, οι ερμηνείες του The Kid LAROI είναι το πιο συναρπαστικό μέρος του «F*ck Love 3: Over You», καθώς ακούγονται ταυτόχρονα φρέσκιες και έμπειρες, με τις δεξιότητες του τραγουδιστή να έχουν ωριμάσει από τότε που ξεκίνησε η σειρά «F*ck Love».

Οι στίχοι του είναι επίσης δυνατοί, εμφανίζοντας μια αριστοτεχνική ισορροπία μεταξύ των παρομοιώσεων και της ειλικρίνειας.

Ο The Kid LAROI έχει καταστήσει σαφές ότι η εποχή του «F*ck Love» έχει τελειώσει, το οποίο που μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: ένα νέο κεφάλαιο βρίσκεται καθ’ οδόν.

Ακούστε το EP στο Spotify:

Βρείτε συγκεντρωμένη τη σειρά «F*ck Love» σε μία κυκλοφορία στο Spotify:

ΠΗΓΗ