Ο The Weeknd έχει διαθέσει 7 εκατ. δολάρια από τα δικά του χρήματα για το show του στο Super Bowl

cebf the weeknd ceadcf87ceb5ceb9 ceb4ceb9ceb1ceb8ceadcf83ceb5ceb9 7 ceb5cebaceb1cf84 ceb4cebfcebbceaccf81ceb9ceb1 ceb1cf80cf8c cf84ceb1

Ένα υπερθέαμα φαίνεται ότι ετοιμάζει ο The Weeknd.

Ο The Weeknd έχει διαθέσει 7 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα για την παραγωγή της εμφάνισής του στο ημίχρονο του Super Bowl 2021.

Ο Καναδάς καλλιτέχνης, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye, θα τραγουδήσει στο ημίχρονο του μεγάλου αγώνα για τον τελικό του πρωταθλήματος του NFL στο αμερικανικό φούτμπολ, που θα πραγματοποιηθεί στην Τάμπα της Φλόριντα στις 7 Φεβρουαρίου.

Μια ιδέα για την επερχόμενη εμφάνιση του The Weeknd, η οποία θα διαρκέσει 12-13 λεπτά, δόθηκε σε συνέντευξη του καλλιτέχνη και των συνεργατών του στο περιοδικό του «Billboard».

Ένας από τους μάνατζερ του Abel, ο Wassim «Sal» Slaiby, αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι ενώ οι διοργανωτές του Super Bowl καλύπτουν όλα τα συνηθισμένα κόστη παραγωγής, ο The Weeknd έχει διαθέσει εθελοντικά 7 εκατομμύρια δολάρια από τους δικούς του πόρους για να «κάνει αυτό το show στο ημίχρονο να είναι αυτό που οραματίστηκε».

The Weeknd - Billboard

Μιλώντας για το show, το οποίο επιμελείται σε συνεργασία με το NFL η εταιρεία Roc Nation του JAY-Z, ο μάνατζερ Amir «Cash» Esmailian του The Weeknd είπε ότι ο καλλιτέχνης και η ομάδα του «είχαν πάντα το Super Bowl στη λίστα με τα πράγματα που ήθελαν να κάνουν».

«Είχαμε πάντα χρονοδιάγραμμα για όλους τους στόχους μας. Ήρθε λίγα χρόνια νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε», πρόσθεσε για το show στο ημίχρονο του Super Bowl.

Αναφερόμενος στο γεγονός ότι το Στάδιο Raymond James στην Τάμπα της Φλόριντα, το οποίο θα φιλοξενήσει το φετινό Super Bowl, θα υποδεχτεί κόσμο μέχρι το ένα τρίτο της χωρητικότητάς του, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο The Weeknd συνέχισε:

«Έχουμε επικεντρωθεί πραγματικά στο να συντονίσουμε το κοινό στο σπίτι και να κάνουμε τις παραστάσεις μια κινηματογραφική εμπειρία και θέλουμε να το κάνουμε αυτό με το Super Bowl».
ΠΗΓΗ