Ο The Weeknd δίνει πρόγευση από ένα νέο τραγούδι: «The dawn is coming»

cebf the weeknd ceb4ceafcebdceb5ceb9 cf80cf81cf8cceb3ceb5cf85cf83ceb7 ceb1cf80cf8c ceadcebdceb1 cebdceadcebf cf84cf81ceb1ceb3cebfcf8dceb4
The Weeknd iHeartRadio Music Awards 2021 1612514493

Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο κεφάλαιο του The Weeknd έχει ξεκινήσει.

Ο The Weeknd είναι έτοιμος να συνεχίσει τη θριαμβευτική πορεία του.

Ο 31χρονος καλλιτέχνης έκανε τακτικές αναφορές στην επόμενη σελίδα της καριέρας του κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών και το βράδυ της Κυριακής προανήγγειλε ότι η έναρξη της νέας εποχής μετά το εξαιρετικά επιτυχημένο άλμπουμ «After Hours» του 2020 είναι πιο κοντά από ποτέ.

Χρησιμοποιώντας το σύνθημα «The dawn is coming» (Η αυγή έρχεται), το οποίο συμπεριλάβει αρκετές φορές στις αινιγματικές δημοσιεύσεις τους, ο The Weeknd δημοσίευσε στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο YouTube ένα teaser από ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι.

Το βίντεο διάρκειας 1 λεπτού και 41 δευτερολέπτων απεικονίζει με χρήση CGI τον ορίζοντα κατά την ανατολή του ήλιου, ενώ μικρές νιφάδες χιονιού περνούν γρήγορα από την κάμερα καθώς κυνηγάει την αυγή.

Το άτιτλο τραγούδι βασίζεται έντονα στη χρήση συνθεσάιζερ, ενώ η απαλή φωνή του The Weeknd δημιουργεί ένα μεθυστικό σύνολο.

Παράλληλα με το teaser του νέου τραγουδιού του, ο The Weeknd διέγραψε όλες τις αναρτήσεις από τον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram και ενημέρωσε τη φωτογραφία του προφίλ του στις σελίδες του στα social media.

Τον Ιούλιο ο The Weeknd είχε δηλώσει «πολύ υπερήφανος» για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει, χωρίς να μοιράζεται περισσότερες πληροφορίες για την πιθανή ημερομηνία της κυκλοφορίας του.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, είναι πλέον εμφανές ότι η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του νέου κύκλου έχει ξεκινήσει.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ