Ο The Weeknd είναι «πολύ υπερήφανος» για το νέο άλμπουμ που ετοιμάζει

cebf the weeknd ceb5ceafcebdceb1ceb9 cf80cebfcebbcf8d cf85cf80ceb5cf81ceaecf86ceb1cebdcebfcf82 ceb3ceb9ceb1 cf84cebf cebdceadcebf
the weeknd 1472902

«Είμαι πραγματικά υπερήφανος για αυτό το άλμπουμ».

Ο The Weeknd δημοσίευσε στο Twitter μία σειρά από αινιγματικά μηνύματα μέσα από τα οποία έκανε αναφορά στο νέο άλμπουμ που ηχογραφεί αυτό το διάστημα.

Ήδη από τον προηγούμενο Μάιο, ο Καναδός καλλιτέχνης προανήγγειλε την ολοκλήρωση της εποχής του εξαιρετικά επιτυχημένου άλμπουμ του «After Hours», λέγοντας από τη σκηνή των Billboard Music Awards 2021 ότι «θα ήθελα να ευχαριστήσω το Θεό που δεν χρειάζεται να φορέσω αυτό το κόκκινο κουστούμι άλλο πια», αναφερόμενος στην ενδυμασία του χαρακτήρα που δημιούργησε για την τελευταία δισκογραφική δουλειά του.

Ο The Weeknd έχει ξεκινήσει προ πολλού να ετοιμάζει το επόμενο άλμπουμ του και προχωρά με αργά αλλά σταθερά βήματα.

«Φτάνουμε εκεί», έγραψε ο αστέρας της μουσικής σε ένα tweet, προσθέτοντας ένα εικονίδιο με ένα CD, πριν προσθέσεις ένα άλλο tweet ότι είναι «πραγματικά υπερήφανος για αυτό το άλμπουμ».

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόοδο του διαδόχου του «After Hours», ο 31χρονος τραγουδιστής σημείωσε στη συνέχεια: «Το κάνω μασάζ το τώρα, του φέρομαι γλυκά. Του δίνω τρυφερή φροντίδα».

Σε ένα άλλο tweet διευκρίνισε ότι το project στο οποίο αναφέρεται είναι «μία ολοκληρωμένη δουλειά», κάνοντας τη σημείωσε «έτσι ώστε να μην υπάρχει σύγχυση».

Στη συνέχεια στάθηκε και στις συναυλίες που καταστρώνει για την προώθηση του επόμενου άλμπουμ του, τονίζονται ότι «αυτή η περιοδεία θα είναι τρέλα».

Στο μεταξύ ο The Weeknd έλαβε μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy καθώς το εντυπωσιακό show που παρουσίασε στο ημίχρονο του Super Bowl 2021 προτείνεται για βράβευση στην κατηγορία «Εξαιρετικό Variety Special Πρόγραμμα (Live)».

ΠΗΓΗ