Ο The Weeknd παρέδωσε δεκάδες γεύματα σε προσωπικό νοσοκομείου

cebf the weeknd cf80ceb1cf81ceadceb4cf89cf83ceb5 ceb4ceb5cebaceacceb4ceb5cf82 ceb3ceb5cf8dcebcceb1cf84ceb1 cf83ceb5 cf80cf81cebfcf83cf89
The Weeknd TIFF 2019 1

Ο The Weeknd έδειξε την έμπρακτη στήριξή του στις τοπικές κοινότητες.

Ο The Weeknd αφιέρωσε λίγο χρόνο από τις πρόβες του για το Super Bowl στη στήριξη των τοπικών κοινοτήτων.

Ο Καναδός τραγουδιστής παρέδωσε σε εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Τάμπα της Φλόριντα γεύματα, στηρίζοντας συγχρόνως τοπικά εστιατόρια που ανήκουν σε Μαύρους.

Συγκεκριμένα ο The Weeknd πρόσφερε 150 πεντανόστιμα γεύματα από την κουζίνα του «Mama’s Southern Soul Food» στις ιατρικές εγκαταστάσεις της AdventHealth Carrollwood.

Το «Mama’s Southern Soul Food» είναι ένα από τα εστιατόρια με ιδιοκτήτες μέλη της κοινότητας των Μαύρων που θα εμφανιστούν στην κορυφή της εφαρμογής παράδοσης φαγητού Postmates τον Φεβρουάριο.

Η πρωτοβουλία του Postmates έχει την πλήρη στήριξη του The Weeknd και στοχεύει να στρέψει την προσοχή σε επιχειρήσεις που ανήκουν σε Μαύρους.

Η AdventHealth Carrollwood βρίσκεται κοντά στο Στάδιο Raymond James, στο οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου ο αγώνας του Super Bowl 2021, ο τελικός του πρωταθλήματος του NFL στο αμερικανικό φούτμπολ.

Στο καθιερωμένο μουσικό show στο ημίχρονο του Super Bowl θα τραγουδήσει ο The Weeknd, ο οποίος έχει διαθέσει για την παραγωγή της εμφάνισής του 7 εκατομμύρια δολάρια από τα δικά του χρήματα.

Στο γήπεδο θα παρευρεθούν μόνο 22.000 θεατές για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι μεταξύ των Kansas City Chiefs και Tampa Bay Buccaneers και το show του The Weeknd.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ