Ο Tiësto αποκαλύπτει ότι έχει δύο ακυκλοφόρητες συνεργασίες με τον Avicii

cebf tiesto ceb1cf80cebfcebaceb1cebbcf8dcf80cf84ceb5ceb9 cf8ccf84ceb9 ceadcf87ceb5ceb9 ceb4cf8dcebf ceb1cebacf85cebacebbcebfcf86cf8ccf81

«Δεν είμαι σίγουρος αν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας».

Αποδεικνύεται ότι υπάρχουν ακόμα περισσότερα διαμάντια στα αρχεία του Avicii και δύο από αυτά είναι, όπως αποκαλύφθηκε, συνεργασίες με τον Tiësto.

Σε μια νέα συνέντευξη με το βρετανικό περιοδικό «Level One», ο Tiësto ανέφερε ότι μαζί με τον Avicii ήταν ενθουσιασμένοι με ένα συγκεκριμένο τραγούδι που είχαν στα σκαριά, αλλά ήταν ακόμα ημιτελές.

Ωστόσο, μετά τον τραγικό θάνατο του Σουηδού σούπερ σταρ, ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του τον Απρίλιο του 2018 σε ηλικία 28 ετών, ο Tiësto, όπως και τόσοι άλλοι συνεργάτες του, ήταν πλέον τελικά αβέβαιος για τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε ο Avicii να ολοκληρώσει το τραγούδι.

«Κάναμε ένα κομμάτι μαζί πριν από χρόνια και θέλαμε να το κυκλοφορήσουμε. Στην πραγματικότητα, έχω δύο τραγούδια μαζί του. Δεν τα ολοκληρώσαμε ποτέ και τα δύο. Μετά τον θάνατό του. Δεν ήξερα αν θα ήθελε να κυκλοφορήσουν. Έτσι αποφάσισα να μην τα κυκλοφορήσω», αποκάλυψε ο Tiësto.

«Δεν είμαι σίγουρος αν θα δουν ποτέ το φως της δημοσιότητας», πρόσθεσε.

Ο Tiësto ήταν ένας από τους σημαντικότερους υποστηρικτές του Avicii καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Ο Ολλανδός θρύλος της dance μουσικής μυήθηκε στη μουσική του Avicii όταν ο μάνατζερ του Σουηδού σταρ της EDM άρχισε να του στέλνει τραγούδια.

Όπως θυμήθηκε ο Tiësto σε ένα livestream – αφιέρωμα στον εκλιπόντα DJ και παραγωγό το 2020 με τον τραγουδιστή του «Wake Me Up», Aloe Blacc, αυτό συνέβη το 2008, πολύ πριν καν ο Avicii παίξει το πρώτο του live set.

ACRAZE - Do It To It (feat. Cherish) (Tiësto Remix)

Ο Tiësto δεν πιέζει για την κυκλοφορία αυτών των τραγουδιών καθώς προετοιμάζει το επόμενο άλμπουμ του, ένα project που θα μπορεί να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι.

«Το “The London Sessions” (2020) ήταν ένα πραγματικά σπουδαίο άλμπουμ», δήλωσε ο Tiësto.

«Πέρασα έναν μήνα στο Λονδίνο, συναντήθηκα με τους καλύτερους τραγουδοποιούς και κάναμε πολλές ηχογραφήσεις. Αισθάνομαι ότι έτσι θα είναι τα άλμπουμ από εδώ και πέρα: θα χαρακτηρίζονται από μία ατμόσφαιρα και δεν θα είναι απαραίτητα σαν να είναι δέκα τραγούδια μαζεμένα», συνέχισε.

«Θα είναι περισσότερο ως εξής: “Ναι, αυτή είναι η κατάσταση στην οποία βρίσκομαι, η ψυχοσύνθεσή μου” και πραγματικά θα προσπαθήσουμε να το ολοκληρώσουμε μέσα σε τρεις μήνες από την αρχή μέχρι το τέλος», εξήγησε.

«Νομίζω ότι το νέο άλμπουμ θα πρέπει να είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι», πρόσθεσε ο Tiësto.

ΠΗΓΗ