Ο Tom Holland παρατάει τον Spider-Man και την υποκριτική; 5 επαγγέλματα που θα μπορούσε να κάνει

cebf tom holland cf80ceb1cf81ceb1cf84ceacceb5ceb9 cf84cebfcebd spider man cebaceb1ceb9 cf84ceb7cebd cf85cf80cebfcebacf81ceb9cf84ceb9cebaceae 5

Δε θέλουμε σε καμία περίπτωση να γίνει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Ο Tom Holland είναι ένα από τα πιο hot ονόματα του Hollywood σήμερα. Ο 25χρονος ηθοποιός είδε τη δημοφιλία του να εκτοξεύεται όταν ανέλαβε τον ρόλο του Spider-Man και το κοινό είδε στον διάσημο υπερήρωα την ανανέωση που τόσα χρόνια χρειαζόταν. Ο Peter Parker έγινε επίκαιρος, πήρε τον ρόλο του μαθητή, τον είδαμε σε team-up με τους Avengers και απογείωσε ξανά τη ζήτηση του χαρακτήρα.

Όλη η επιτυχία του ρόλου οδήγησε στην πρόσφατη ανακοίνωση ότι θα υπάρξουν ακόμα τρεις ταινίες με τον Spider-Man χαρίζοντας μερικά ακόμα χρόνια στο franchise. Παράλληλα, ο Holland έκλεισε να υποδυθεί τον Fred Astaire στην επερχόμενη βιογραφική του ταινία και, ενώ θα έλεγες ότι το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα, έσκασε η «βόμβα»: ο Holland δεν ξέρει αν θέλει να συνεχίσει να είναι ηθοποιός.

[embedded content]

Πάει ο Spider-Man;

«Δεν ξέρω καν αν θέλω να είμαι ηθοποιός. Άρχισα με την υποκριτική όταν ήμουν 11 και δεν έχω κάνει τίποτα άλλο, οπότε θέλω να πάω και να κάνω άλλα πράγματα. Αλήθεια, έχω πάθει μία τύπου κρίση μέσης ηλικίας στα 25. Έχω πάθει μία κρίση προ μέσης ηλικίας», είπε ο ηθοποιός στο SkyNews.

Oh My God GIF by Nerdist.com

Δεν πιστεύουμε ότι τα πράγματα θα φτάσουν μέχρι εκεί που ο Tom Holland θα αρχίσει να ακυρώνει τη μία παραγωγή μετά την άλλη -ή έτσι ελπίζουμε, τουλάχιστον-. Το πιο πιθανό είναι, ακόμα κι αν πράγματι αποφασίσει να αποσυρθεί από την υποκριτική, να ολοκληρώσει τις άμεσες δουλειές του αν μη τι άλλο και μετά να πάει κάπου αλλού. Ωστόσο, ποτέ δεν ξέρεις.

[embedded content]

Σε κάθε περίπτωση, όμως, είπαμε να πάμε το θέμα ένα βήμα παραπέρα και να σκεφτούμε τι καριέρα θα ταίριαζε στον Holland, σύμφωνα με τον χαρακτήρα του όπως και όσο τον έχουμε δει από συνεντεύξεις.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις το top 5 μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το τέλος του La Casa de Papel ήταν ό,τι ακριβώς είχαμε ανάγκη να δούμε

And Just Like That… Το reboot δε θύμιζε καθόλου Sex and the City αλλά όχι με την καλή έννοια

Harry Potter: Radcliffe, Watson, Grint πίσω στο Hogwarts! Η πρώτη photo από το reunion

ΠΗΓΗ