Ο Tony Iommi γράφει νέα μουσική στο ύφος του «Scent Of Dark»

cebf tony iommi ceb3cf81ceaccf86ceb5ceb9 cebdceadceb1 cebccebfcf85cf83ceb9cebaceae cf83cf84cebf cf8dcf86cebfcf82 cf84cebfcf85 scent of
Tony Iommy GettyImages 451890578

«Θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική να γράφω τέτοιο υλικό».

Ο Tony Iommi σχολίασε σε ένα πρόσφατο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ότι είχε ένα «ενδιαφέρον» 2021.

Ο κιθαρίστας και συνιδρυτής των Black Sabbath σημείωσε ότι η κυκλοφορία του δικού του αρώματος, με τίτλο «Scent Of Dark», από τον ιταλικό οίκο αρωμάτων πολυτελείας Xerjoff Xerjoff το περασμένο φθινόπωρο ήταν το αποκορύφωμα ενός μακροχρόνιου ενδιαφέροντος που έχει για τα αρώματα και κάτι που δεν πίστευε ποτέ ότι θα μπορούσε να κάνει.

Το εγχείρημα χρειάστηκε δύο χρόνια για να αποδώσει καρπούς, όπως αποκάλυψε ο Tony Iommi, ενώ συνοδεύτηκε από την πρώτη του μουσική κυκλοφορία μετά από οκτώ χρόνια, με τη μορφή του ορχηστρικού μουσικού θέματος του αρώματος, το οποίο μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Ο Tony Iommi, ο οποίος μιλάει συχνά τα τελευταία χρόνια για το ενδεχόμενο της δημιουργίας ενός ακόμη προσωπικό άλμπουμ, δήλωσε ότι γράφει περισσότερη νέα μουσική στην ίδια κατεύθυνση με το κομμάτι «Scent Of Dark».

«Μου άρεσε πολύ και οι αντιδράσεις ήταν φανταστικές», είπε για το νέο single. «Θα συνεχίσω σε αυτή τη λογική να γράφω τέτοιο υλικό. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία», πρόσθεσε.

Το 2021 έφερε επίσης την επανένωση του Tony Iommi και του Ozzy Osbourne. Ο Iommi έχει γράψει τη μουσική σε ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στο 13ο προσωπικό άλμπουμ του Ozzy.

«Έχει κάνει μία εξαιρετική ερμηνεία. Ήμουν πραγματικά ευχαριστημένος με αυτό που έκανε – τραγουδάει πολύ καλά», σχολίασε για το τραγούδι που παρουσίασε στον πρώην συνεργάτη του στους Black Sabbath.

Ο Tony Iommy ευχαρίστησε επίσης στο μήνυμά του τον μακροχρόνιο μάνατζέρ του και ευχήθηκε στους θαυμαστές του «τα καλύτερα για το 2022».

ΠΗΓΗ