Ο Travis Scott βάζει «τις τελευταίες πινελιές» στο νέο άλμπουμ του

cebf travis scott ceb2ceacceb6ceb5ceb9 cf84ceb9cf82 cf84ceb5cebbceb5cf85cf84ceb1ceafceb5cf82 cf80ceb9cebdceb5cebbceb9ceadcf82

Το τελευταίο άλμπουμ του Travis Scott κυκλοφόρησε το 2018.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο Travis Scott θα είχε ξεκινήσει τη χρονιά προετοιμάζοντας το έδαφος για την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου τέταρτου άλμπουμ του, το οποίο φέρεται να έχει τον τίτλο «Utopia».

Ωστόσο, μετά την τραγωδία στο «Astroworld Festival» στις 5 Νοεμβρίου που προκάλεσε τον θάνατο δέκα ανθρώπων και τον τραυματισμό εκατοντάδων άλλων, μεγάλο μέρος της προσοχής του έχει επικεντρωθεί στην υποστήριξη των θυμάτων και των οικογενειών τους και στην διαχείριση των εκατοντάδων αγωγών που υποβλήθηκαν εναντίον του.

Παρόλα αυτά, ο Travis Scott φαίνεται ότι βρήκε χρόνο να ασχοληθεί με το νέο άλμπουμ του, όπως αποκάλυψε ο παραγωγός Wheezy σε συνέντευξή του στο Billboard.

Ο Wheezy, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τους Future, Young Thug και άλλους καλλιτέχνες της hip-hop, μίλησε στο Billboard για τη συμμετοχή του στο νέο άλμπουμ «DS4EVER» του Gunna.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Wheezy ρωτήθηκε για τη συνεργασία του με τον Travis Scott και αν έχει αρχίσει ξανά να δουλεύει πάνω στο επόμενο άλμπουμ του ράπερ.

«Ναι, ακόμα δουλεύω στο άλμπουμ και βάζω τις τελευταίες πινελιές», απάντησε ο Wheezy.

«(Ο Travis Scott) επέστρεψε στο Cabo και ασχολείται με το άλμπουμ και εγώ θα πάω εκεί σύντομα. Θα είμαι εκεί πιθανότατα μέσα στις επόμενες δύο ή τρεις εβδομάδες για να συνεργαστώ μαζί του», πρόσθεσε.

Στις 5 Νοεμβρίου, λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του «Astroworld Festival» το οποίο θα εξελισσόταν τελικά σε πολύνεκρη τραγωδία, ο Travis Scott κυκλοφόρησε ταυτόχρονα τα δύο νέα singles τα «Escape Plan» και «Mafia».

Παρά το βάρος των τραγικών γεγονότων, το «Escape Plan» ανέβηκε στο No. 1 του Billboard Hot 100 ενώ το «Mafia» έφτασε στο No. 26 του chart.

ΠΗΓΗ