Ο Travis Scott πήγε σε πάρτι αμέσως μετά την τραγωδία στο «Astroworld Festival»

cebf travis scott cf80ceaeceb3ceb5 cf83ceb5 cf80ceaccf81cf84ceb9 ceb1cebcceadcf83cf89cf82 cebcceb5cf84ceac cf84ceb7cebd cf84cf81ceb1ceb3

«Ο Travis Scott δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν έφτασε στο πάρτι».

Ο Travis Scott φέρεται να πήγε σε ένα πάρτι μετά την εμφάνισή του στο «Astroworld Festival» το βράδυ της Παρασκευής 5 Νοεμβρίου, χωρίς να γνωρίζει την έκταση της τραγωδίας που είχε σημειωθεί.

Οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι τραυματίστηκαν όταν ποδοπατήθηκαν από το πλήθος κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του ράπερ στο φεστιβάλ, στο Χιούστον του Τέξας, ενώ ένα εννιάχρονο αγόρι βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε τεχνητό κώμα αφού υπέστη τραύματα απειλητικά για τη ζωή του.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο Travis Scott φέρεται να επισκέφτηκε μετά τη συναυλία το afterparty που διοργάνωσε στον χώρο του «Dave & Buster’s» ο Drake, ο οποίος έκανε μία εμφάνιση – έκπληξη κατά τη διάρκεια του προγράμματος του 30χρονου ράπερ στο φεστιβάλ.

Δημοσίευμα του TMZ αναφέρει ότι ο Travis Scott δεν γνώριζε το μέγεθος της τραγωδίας που είχε εκτυλιχθεί και έφυγε από το πάρτι μόλις έμαθε την είδηση.

«Ο Travis δεν γνώριζε τη σοβαρότητα της κατάστασης όταν έφτασε στο πάρτι και αυτό παραμένει σύμφωνο με το γεγονός ότι κανείς, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας, δεν είχε επιβεβαιώσει δημοσίως τη σοβαρότητα των γεγονότων που είχαν λάβει χώρα», σημείωσε μία πηγή.

Η «The Sun» ανέφερε επίσης, επικαλούμενη μία άλλη, μη κατονομαζόμενη πηγή, ότι το πάρτι ήταν «χαμηλών τόνων», επαναλαμβάνοντας επίσης ότι ο Travis Scott αποχώρησε όταν πληροφορήθηκε για τη σοβαρότητα της κατάστασης.

«Όλοι ήξεραν ότι πέθαναν άνθρωποι, αλλά δεν το πήραν τόσο πολύ στα σοβαρά γιατί κάποιοι νόμιζαν ότι επρόκειτο για θανάτους από ναρκωτικά, δεν το είχαν συνειδητοποιήσει», είπε η πηγή.

Τόσο ο Travis Scott όσο και ο Drake εξέφρασαν τη θλίψη τους για τις ζωές που χάθηκαν με ξεχωριστές δημόσιες δηλώσεις του.

Ενώ οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στο σόου, αποκαλύπτεται ότι υπήρξε διακοπή της επικοινωνίας μεταξύ των μελών της ομάδας άμεσης επέμβασης και των διοργανωτών του φεστιβάλ όταν άρχισαν να προκαλούνται τραυματισμοί.