Ο Troye Sivan αναζητά το δικό του «Angel Baby» σε ένα προκλητικό music video

cebf troye sivan ceb1cebdceb1ceb6ceb7cf84ceac cf84cebf ceb4ceb9cebacf8c cf84cebfcf85 angel baby cf83ceb5 ceadcebdceb1 cf80cf81cebfceba
troye sivan 1561257482

Το music video για την ερωτική μπαλάντα ακολουθεί τον Troye Sivan καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρει τον τέλειο σύντροφο.

Ο Troye Sivan κυκλοφόρησε το μουσικό βίντεο για το πρώτο του single για το 2021, το «Angel Baby».

Ο 26χρονος καλλιτέχνης πλαισιώνεται στο προκλητικό αυτό music video από ένα πλήθος αγγέλων που απογειώνουν τη ρομαντική ατμόσφαιρα του τραγουδιού.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Luke Gilford (Christina Aguilera, Blood Orange), ο οποίος είχε επιμεληθεί επίσης το 2017 το μουσικό βίντεο για το τραγούδι «Heaven» του Troye Sivan.

Το βίντεο για το «Angel Baby» ακολουθεί τον Troye Sivan καθώς ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να βρει τον τέλειο σύντροφο που «θα τον επαναφέρει στη ζωή», όπως τραγουδάει.

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο από την Capitol Records / Universal Music μέχρι σήμερα, το «Angel Baby» έχει συγκεντρώσει σε παγκόσμιο επίπεδο πάνω από 31 εκατομμύρια streams.

Το «Angel Baby», το οποίο έγραψαν οι Troye Sivan, Jason Evigan, Michael Pollack, Sarah Hudson και JHart, είναι μια ζεστή μπαλάντα, γεμάτη λαχτάρα και ρομαντισμό, που συνδυάζεται με την κινηματογραφική δόξα των συνθεσάιζερ της δεκαετίας του ’90.

«Το “Angel Baby” είναι η προσπάθειά μου για μια αξιολάτρευτη, στοργική, ερωτοχτυπημένη, mega pop, gay, δυναμική μπαλάντα. Σκέφτηκα ότι χρειαζόμασταν μερικές ακόμα από αυτές», εξήγησε ο ίδιος ο Troye.

Ο Troye Sivan, ο οποίος συμμετείχε πρόσφατα ως μοντέλο στην επίδειξη μόδας «Savage X Fenty Show Vol. 3» της Rihanna και παρευρέθηκε στο Met Gala 2021, έχει συγκεντρώσει πάνω από 10 δισεκατομμύρια streams κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ μόνο τα βίντεό του μετρούν πάνω από 1  δισεκατομμύριο views.

ΠΗΓΗ