Ο Tyler, the Creator θέλει να μάθει «WUSYANAME»

cebf tyler the creator ceb8ceadcebbceb5ceb9 cebdceb1 cebcceacceb8ceb5ceb9 wusyaname
Tyler the Creator WUSYANAME video 12152917

Ο Tyler, the Creator παρουσιάζει ακόμα ένα δείγμα από το νέο άλμπουμ του.

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του «Lumberjack», ο Tyler, the Creator επιστρέφει με ένα ακόμα καινούργιο τραγούδι και μουσικό βίντεο που έχει τον τίτλο «WUSYANAME» (What’s Your Name).

Το βίντεο «WUSYANAME», διάρκειας δύο λεπτών, ξεκινά με τον Tyler, the Creator να αφηγείται ένα οδικό ταξίδι προς μία άγνωστη τοποθεσία. Κατά την άφιξή του σε ένα country club, ο ράπερ εντοπίζει μία γυναίκα που γίνεται η αδυναμία της.

«Στην Καλιφόρνια, περνάς το μεγαλύτερο μέρος της ζωής σου σε αυτοκίνητα, μετακινείσαι, ταξιδεύεις, αναζητάς ένα μέρος για προσγείωση», αναφέρει καθώς ξεκινά το βίντεο.

«Δεν με πειράζει να γυρίσω όλη την υδρόγειο για την έξαψη και να πετάξω στη Βιέννη για να δω μια παράσταση στο Μουσείο Kunsthistorisches ή να πάω νότια για να συγκεντρώσω τα δελφίνια με το τζετ σκι. Αλλά αυτή τη φορά κατέληξα στο (bleep) για αυτό το brioche που μου είπε ο φίλος μου. Τότε γνώρισα εκείνη», συνεχίζει.

Στο μουσικό βίντεο για το «WUSYANAME» ο Tyler, the Creator μένει άναυδος καθώς ακολουθεί την εντυπωσιακή γυναίκα.

Ενώ ο ρυθμός του τραγουδιού, που διαθέτει επιρροές από τα ’90s, είναι μελωδικός και οι στίχοι είναι απαλοί, το βίντεο για το «WUSYANAME» ολοκληρώνεται με μια ξεκαρδιστική ανατροπή.

Αποδεικνύεται ότι ο έρωτας του Tyler, η γυναίκα στην οποία τραγουδούσε όλη αυτήν την ώρα, στην πραγματικότητα δεν ενδιαφέρεται για εκείνον καθώς κατευθυνόταν στο ραντεβού της σε ένα κοντινό τραπέζι.

Τόσο το «WUSYANAME» όσο και το «Lumberjack» θα συμπεριλαμβάνονται στο νέο άλμπουμ του Tyler, the Creator με τίτλο «Call Me If You Get Lost» που θα κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music την Παρασκευή 25 Ιουνίου.

ΠΗΓΗ