Ο V των BTS μοιράζεται ένα απόσπασμα από ένα αιθέριο σόλο τραγούδι

cebf v cf84cf89cebd bts cebccebfceb9cf81ceacceb6ceb5cf84ceb1ceb9 ceadcebdceb1 ceb1cf80cf8ccf83cf80ceb1cf83cebcceb1 ceb1cf80cf8c ceadcebd
v bts 1619012876

Μια πρόγευση από το mixtape που ετοιμάζει ο V.

Ο V των BTS δημοσίευσε ένα απόσπασμα διαρκείας σχεδόν δύο λεπτών από ένα άτιτλο σόλο τραγούδι, δίνοντας μια πρόγευση από το mixtape που προανήγγειλε πρώτη φορά τον προηγούμενο Ιούνιο.

Κατά τη διάρκεια της μπαλάντας ο τραγουδιστής της K-pop τραγουδά σχεδόν ψιθυριστά πάνω από την αιθέρια μελωδία του πιάνου και μοιράζεται μία πιο τρυφερή πλευρά της προσωπικότητάς του.

«Βλέπω ότι τα σύννεφα έξω περπατούν ακόμα στον ουρανό / Και τα αναστατωμένα σεντόνια του κρεβατιού μου / Αργά, αργά ξεθωριάζει / Αργά, αργά η νύχτα ξεθωριάζει», τραγουδά ο V στα κορεατικά.

Το tweet δεν αποκαλύπτει τον τίτλο του τραγουδιού, όμως στη λεζάντα το μέλος των BTS έχει γράψει τη λέξη «Sleep».

Στη συνέχεια ο V τραγουδά επίσης ένα κουπλέ στα αγγλικά: «Μπορώ να πάω στο κρεβάτι και να κοιμηθώ απόψε; / Μπορώ να γείρω το σώμα μου πάνω τώρα; / Ίσως γείρω το σώμα μου πάνω σου, απόψε / Μέρα και νύχτα, σε σκέφτομαι / Στα όνειρά μου».

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο V αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο σόλο mixtape κατά τη διάρκεια ενός video με τίτλο «BE-hind Story», στο οποίο και τα επτά μέλη των BTS μίλησαν σχετικά με τη διαδικασία ηχογράφησης του άλμπουμ «BE».

Ο V τόνισε ότι το κοινό θα ακούσει 13 τραγούδια στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του, στην οποία το ARMY αναφέρεται ήδη ως «KTH1» από το πραγματικό όνομά του, Kim Tae-hyung.

Ακολουθήστε το Hit Channel στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελληνική και Ξένη μουσική.

ΠΗΓΗ