«Πάλι»: Η Μαρίνα Σάττι μαγεύει με την αιθέρια ερμηνεία της

cf80ceaccebbceb9 ceb7 cebcceb1cf81ceafcebdceb1 cf83ceaccf84cf84ceb9 cebcceb1ceb3ceb5cf8dceb5ceb9 cebcceb5 cf84ceb7cebd ceb1
Marina Satti photo by Mortria 1544828

Το «Πάλι» είναι το πρώτο κεφάλαιο μίας νέας ιστορίας για τη Μαρίνα Σάττι.

Η ταλαντούχα Μαρίνα Σάττι κυκλοφορεί το νέο single «Πάλι» και μαγεύει με την αιθέρια ερμηνεία της.

«Σαν ψέματα μου φαίνεται ότι το “Πάλι” είναι πια εκεί έξω. Ότι ήρθε η ώρα να σας μιλήσω γι’ αυτό κι εσείς να ξέρετε σε τι αναφέρομαι. Μιλάω τόσο καιρό γι’ αυτό με τον εαυτό μου, με τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, την οικογένειά μου και τώρα μιλάω και με εσάς», σχολιάζει η Μαρίνα Σάττι για την κυκλοφορία.

Δεν είναι όμως μόνο το «Πάλι» και δεν είναι απλώς οι λέξεις και η μουσική. Είναι ένας ολόκληρος κόσμος τον οποίον ονειρεύεται μέρα – νύχτα, εδώ και εβδομάδες, μήνες, χρόνια.

Και το «Πάλι» είναι το πρώτο κεφάλαιο σε όλη αυτή την ιστορία.

To χθες, το σήμερα, το αύριο, ο κόσμος, η Ελλάδα, τα Βαλκάνια, ο παππούς της  που ήρθε από τη Μικρά Ασία. Η ελληνική ύπαιθρος, η επαρχία, η πλατεία του χωριού, η εκκλησία, η αυλή της γιαγιάς με τις κότες, η λευκή πλαστική καρέκλα και το πλαστικό τραπεζομάντηλο με τα φρουτάκια επάνω στο τραπέζι.

Οι «γυναίκες» και οι «άνδρες», οι σχέσεις τους, η αγάπη, ο φόβος, το «θέλω αλλά φοβάμαι», το «θέλω αλλά δεν μπορώ», το «ένα βήμα μπρος και δύο πίσω». Τα παιδιά.

Το «Πάλι» είναι ένας «σύγχρονος μπάλος», έτσι θα το περιέγραφε η Μαρίνα Σάττι με δυο λέξεις, αν έπρεπε.

«Αλλά είναι κάτι περισσότερο από αυτό. Είμαι εγώ. Ελπίζω να το αγαπήσετε. Και να το τραγουδήσετε και να το χορέψετε», τονίζει.

Κυκλοφορεί από τη Walnut Entertainment.

[embedded content]

ΠΗΓΗ