Πάμελα Άντερσον: Κυκλοφόρησε trailer από την σειρά που δείχνει το sex tape με τον Τόμι Λι

cf80ceaccebcceb5cebbceb1 ceaccebdcf84ceb5cf81cf83cebfcebd cebacf85cebacebbcebfcf86cf8ccf81ceb7cf83ceb5 trailer ceb1cf80cf8c cf84ceb7cebd
Pamela Anderson APE

Στις 2 Φεβρουαρίου 2022 κάνει πρεμιέρα η βιογραφική σειρά για την ταραχώδη σχέση της Πάμελα Άντερσον με τον Τόμι Λι. Στο trailer φαίνεται ένα μικρό στιγμιότυπο από το διάσημο sex tape του ζευγαριού, που είχε κυκλοφορήσει πίσω στα ’90ς και είχε συζητηθεί όσο τίποτα άλλο.

H σειρά της Hulu για την Πάμελα Άντερσον και τον Τόμι Λι ονομάζεται «Pam & Tommy» και θα αποτελείται από 8 επεισόδια. Το σενάριο της βιογραφικής σειράς υπογράφει ο Ρομπ Σίγκελ, ενώ την σκηνοθεσία ο Κρεγκ Γκιλέσπι.

Τον Τόμι Λι υποδύεται ο Σεμπάστιαν Σταν, ενώ τα βλέμματα στρέφονται στη Λίλι Τζέιμς, η οποία έχει μεταμορφωθεί στη διάσημη σταρ του «Baywatch». Στο trailer της σειράς «Pam & Tommy» εμφανίζονται επίσης ο Σεθ Ρόγκεν ως Ραντ Γκότιε -ο άνθρωπος που έκλεψε το sex tape και ευθύνεται για τη διαρροή της.

«Η σειρά είναι γελοία και φτηνή», είχε σχολιάσει η Πάμελα Άντερσον στην Sun, τονίζοντας πως δεν γνωρίζει, αλλά ούτε και θα ήθελε να γνωρίσει από κοντά τους δύο ηθοποιούς και ειδικά την Λίλι Τζέιμς που την υποδύεται.

Δείτε το trailer: 

[embedded content]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΗΓΗ